2013 GÜZELLİK ÖDÜLLERİ: CİLT

En çok yatırım yaptığın, olmazsa olmazların: Kozmetik ürünleri. Cildine uygun en doğru ürünü bulmak için bir sürü deneme yapmana gerek yok. WH editörleri her sene olduğu gibi bu yıl da senin için cilt ürünlerinde en iyilerini seçti!

12

Parlak, kusursuz, lekesiz ve kırışıksız bir cilt hayal ediyorsun. Bunun için her türlü yatırımı yapmaya da hazırsın ama hangi ürünün buna değeceğine  veremiyorsun, değil mi? Endişelenme, Women’s Health senin için en iyi cilt bakım ürünlerini seçti.

01
EN İYİ MASKE
Dermalogica Sebum Clearing Masque 
Yağlı bir cilde sahipsen, aradığın maske bu olmalı. Derinlemesine temizleyen, arındıran ve serinleten, Kaolin ve Bentonit killerini içeren maske, cilt yüzeyindeki aşırı yağı emerek ve sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor ve iritasyonu rahatlatıyor. Günlük kullanıma uygun olan ürün suni koku ve renklendirici içermiyor. (152 tl)

02

EN İYİ TEMİZLEYİCİ
Vichy Purete Thermale Temizleyici Krem
Formülü antioksidan E Vitamini ve nemlendirici gliserin ile güçlendirilmiş. Su bazlı temizlemenin saflaştırıcı etkisi ile köpük kremin yumuşaklığını birleştiriyor. Cildini kurutmadan temizleme sağlıyor. Parabensiz, hipoalerjenik formülü dermatolojik kontrol altında hassas ciltler üzerinde test edilmiş. (39,05 tl)

03

EN İYİ LEKE AÇICI
Nuxe Brightening Serum
Nuxe’ün doğal içeriğe sahip aydınlatıcı ve leke giderici bakım serisinde bulunan bu serum, kahverengi lekelerin görünümünün azaltılmasına yardımcı oluyor. İçeriğinde beyaz çiğdem, C Vitamini, ebegümeci, hodan yağı bulunan serum, 28 gün boyunca günde iki kere kullanım sonucu leke görünümünü yüzde 13 oranında azaltıyor. (125 tl)

04

EN İYİ GÜNDÜZ KREMİ
Ren Hydracalm Global Protection Day Cream
Cildi nemlendirirken çevresel etkilere karşı koruyor, rahatlatıp yatıştırıyor. İçeriğinde bulunan Omega-3 ve Omega-7 yağları cildi onarıp korurken, Roman papatyası kızarıklığı yatıştırıp cildi sakinleştiriyor. Calendula yağı da cildi yumuşatmaya yardımcı oluyor.
(131 tl)

05

EN İYİ SERUM
Sisley La Nuit Le Grand Soin Anti-Age Eye Serum
Koyu lekeler, şişkinlik, kırışıklık, ince çizgiler ve yorgun gözlerle vedalaşma zamanı. Bu göz serumu Phyto-Complex LC12 içeriyor. Geceleri cildinin kendini yenilemesini sağlayan ürün, göz çevrenle ilgili tüm sorunlara tek bir çözüm sunuyor. Hassas ve kuru ciltler dâhil olmak üzere bütün cilt tipleri için uygun. (519 tl)

06

EN IYI TEMIZLEME SUYU
Shiseido Pureness Refreshing Cleansing Water
Gözenekleri tıkayabilen ve pürüzlenmeye sebep olabilen fazla sebumu, makyajı ve ciltte bulunan kirleri temizleyen su bazlı temizleyici Shiseido Pureness Refreshing Cleansing Water, cildine sağlık ferahlık ve canlılık kazandırıyor. pH dengeli formülüyle gözenekleri tıkamadan cildine bakım yapıyor. Cildi temizlerken, nemli ve rahat hissini koruyor. (79 tl)

07

EN İYİ GECE KREMİ
Lancôme Genifique Night Cream Gençlik Aktivatörü Gece Bakımı
Génifique Repair SC Krem, cildin yenilenmesini sağlayan protein üretimini arttırıyor. Sen uyurken parlak ve genç bir cilt görünümünün yeniden oluşturulabilmesi için yorgunluğun gözle görülür işaretlerini hedef alıyor. Uyandığında, iki saat fazladan uyumuşsun gibi dinlenmiş bir cilde kavuşmanı sağlıyor. Düzenli kullanmalısın. (219 tl)

08

EN İYİ GÖZ KREMİ
Clinique All About Eyes
Göz altındaki koyu gölgelere, morluklara ve göz çevresindeki şişme ve halkalanma problemlerine karşı bakım etkisi sağlıyor. Cildin koruyucu nem bariyerini onararak derinlemesine nemlendiriyor. Göz çevresindeki narin ve ince yapıyı koruyor, yatıştırıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Şişme ve halkalanma problemini de azaltıyor. (105 tl)

09

EN İYİ BB KREM
La Roche Posay Hydreane BB Krem
Hassas ciltler de dâhil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygun. Tek adımda cildi nemlendirip yatıştırıyor, eşit bir cilt tonu ve taze, canlı bir görünüm sağlıyor. SPF 20 içeriğiyle de cildi güneşten koruyor. (40 tl)

10

EN İYİ ANTİ-AGİNG KREM
L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3
Yoğun Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi
Bu kremin içeriğinde cildin gençliğini korumaya ve yaşlanmaya karşı mücadele etmeye yardımcı Pro-xylane ve doğal dolgunlaştırıcı görevi gören Hyaluronik Asit bulunuyor. Kırışıklıkları azaltıyor, cildin destek liflerini güçlendirerek cilt dokusunu düzeltiyor. Doğal bileşenlerinin üretimini hızlandırarak cildi sıkılaştırıyor ve sarkmaları toparlıyor. (55 tl)

 

 

 

BENZER YAZILAR