2013 GÜZELLİK ÖDÜLLERİ: SAÇ

En çok yatırım yaptığın, olmazsa olmazların: Kozmetik ürünleri. Cildine uygun en doğru ürünü bulmak için bir sürü deneme yapmana gerek yok. WH editörleri her sene olduğu gibi bu yıl da senin için saç ürünlerinde en iyilerini seçti!

Parlak ve sağlıklı saçların yolu şüphesiz doğru bakım ve saç ürünlerinden geçiyor. Düz, dalgalı, ince telli, boyalı veya yıpranmış: Saç tipin veya problemin ne olursa olsun, seçtiğimiz bu ürünler saçın için ihtiyacın olan her şeye cevap veriyor.

14

EN İYİ ŞEKİLLENDİRİCİ ALET
Phillips CurlControl 25 mm Bukle Maşası
Saçına zarar vermeden ve kurumasına neden olmadan doğal buklelere sahip olmak istiyorsan, 25 mm çapa sahip CurlControl bukle maşasını denemelisin. Bu maşa, çapı sayesinde fazla uğraşılmış izlenimi vermeyen, doğal görünümlü seyrek bukleler elde etmeni sağlıyor. Koruyucu seramik bakım kaplaması ise ısıyı eşit dağıtıyor. Böylelikle saçının ısıdan dolayı zarar görmesini önlüyor, parlak ve yumuşak bir görünüm kazanmasını sağlıyor. (99,90 tl)

15

EN İYİ SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ
Elidor 7/24 Saç Şekillendirici
Elidor Onarıcı ve Yeniden Yapılandırıcı Bakım Serisi, defalarca boya, fön ya da maşa gibi işlemlerden geçen, zarar görmüş ve yıpranmış saçlar için. 10 kat geliştirilmiş Nutrikeratin teknolojisi ile yenilenen bu seri sayesinde, saçına dilediğin işlemi uygulayabilirsin. Saçını yıpranmaya karşı koruyor, yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor ve kırık uçları onararak pürüzsüz ve parlak olmasını sağlıyor. (7,95 tl)

16

EN İYİ HACİM VERİCİ
Toni&Guy Prep Hacim Verici Köpük
Saç diplerini hedefleyen özel başlığı ile saçın en çok hacim gereken kısmı olan saç diplerine hacim veriyor ve saça hareket katıyor. Toni & Guy Prep Hacim Verici Köpük, özel formülü sayesinde ince telli ve sönük saçları ağırlaştırmadan dolgunluk ve hacim sağlıyor. Kolay kullanımıyla saçının doğal görüntüsünü bozmadan hareket katıyor. (36 tl)

17

EN İYİ ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ
Pantene Nem Terapisi Canlandırıcı Şampuan ve Saç Kremi
Nemi 24 saat hapsederek en kuru saça bile canlılık ve parlaklık veriyor. Günlük kullanıma uygun şampuan, saçını arındırırken doğal yağ katmanını koruyor. (7,99 tl)
Saç bakım kremi ise, saçın en kuru bölgelerini hedefleyerek doğal yağ katmanını koruyor ve saçın nemlenmesini sağlıyor. (8,49 tl)

18

EN İYİ SAÇ BOYASI
L’Oréal Inoa Amonyaksız Saç Boyası
Saçın doğal yapısını koruyan Inoa, amonyaksız ve kokusuz formülüyle uygulama esnasında koku, baş derisinde rahatsızlık gibi sorunlar yaşatmıyor. Yağ içeriğinin gücünü kullanarak, en az seviyede alkalin etken maddesiyle maksimum renklendirme sağlıyor. Yoğun nemlendirici ve besleyici etkisi altı hafta boyunca sürüyor. (36 tl)

19

EN İYİ DÖKÜLME KARŞITI ÜRÜN
Phyto Phytocyane Dönemsel Saç Dökülmesine Karşı Etkili Ampul
Phytocyane ampulleri, içeriğindeki sülfür amino asit, gingko biloba ve kartopu çiçeği özleri ile saçın hızlı ve sağlıklı büyümesini sağlıyor. Vitamin ve protein yönünden zengin olan Phytocyane Ampul, saçını ağırlaştırmadan daha gür hâle getiriyor. (149 tl)

20

EN İYİ SERUM
John Frieda Original Formula Hair Serum
Kuru saçların elektriklenmesini ve kabarmasını engellemeye yardımcı oluyor. Nemin neden olduğu form kaybını engelliyor; parlak, ipeksi yumuşaklıkta saçlar sağlamaya yardımcı oluyor. Ayrıca ısıya karşı koruyucu özellikte olmasıyla saç şekillendiricilerin saçına zarar vermesini önlemeyi destekliyor. (38 tl)

 

BENZER YAZILAR