2017 SUPPLEMENT OSKARLARINDA SİZLERİN OYLARIYLA EN İYİ MARKALAR BELİRLENİYOR!

Türkiye’de ilk kez bu yıl düzenlenecek olan 2017 Supplement Oskarları başlıyor!

Supplementler.com sponsorluğunda düzenlenen yarışmada 2017’nin en iyi supplementleri sizin oylarınızla belirlenecek. Bu oylamada hem favori supplementinizi kazanma şansı yakalayacak, hem de verdiğiniz oyları sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanız durumunda sadece yaptığınız ilk paylaşım için, Supplementler.com’dan 100 hediye ödül puanı kazanacaksınız!

2017 Supplement Oskarları’nda Oylamaya Nasıl Katılacaksınız?

Supplementler.com’un sponsorluğunda gerçekleşecek yarışma size favori ürünlerinizi seçmeniz ve muhteşem hediyeler kazanmanız için fırsat tanıyor.

Buraya tıklayarak oylamalara katılmak ve favori ürünlerinize Oskar verebilmek için 3 adımı takip etmeniz gerekiyor. Birinci adımda “Oylamaya Başla” butonuna tıklayarak karşınıza gelen sayfadaki bilgileri doldurmanız gerekiyor. İkinci adımda size bir onay kodu gönderilecek, bu kodu girdikten sonra devam seçeneğine tıklayabilirsiniz. Üçüncü adımda ise oylamanız başlayacak!

Bu aşamada 13 farklı kategoride ürünler içerisinden favori ürünlerinizi seçebilirsiniz. Her kategoride sizin en çok sevdiğiniz ilk 3 ürünün sıralanması isteniyor. Oylama sonucunda ise kategorilerde favori (birinci) olarak seçtiğiniz ürün birinci gelirse, her kategori için ayrı ayrı çekilişe katılma hakkı kazanacaksınız.

Bu çekilişlerde her kategori için, birinci gelen ürünü tahmin eden 40 kişi ürünü kazanma şansına sahip olacak. Hediyeler bununla da sınırlı kalmıyor, oylamalarını sosyal medya hesaplarında paylaşan herkes, Supplementler.com’da yapacakları alışverişlerde geçerli olacak 100 ödül puanı kazanma şansı yakalıyor!

2017 Supplement Oskarları Yarışması Kuralları Nelerdir?

2017 Supplement Oskarları yarışması için oylama 12.12.2017 – 17.12.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

18 yaşını doldurmuş olan herkes, üye olma işlemini tamamladıktan sonra oylamaya katılabilir.

Her bir kullanıcı sadece 1 kez oylama yapabilecektir. Aynı kullanıcı birden fazla kez oylamaya katılamayacaktır.

Oylamaya katılan kullanıcılar her bir kategori için sırasıyla 1. 2. ve 3. adayı seçmesi zorunludur.

Oylama sonucu birinci seçtiğin ürün yarışma sonunda birinci gelirse, oyladığın ürünü çekilişle kazanma hakkı elde edeceksin. Üstelik birden fazla kategoride birinci gelen ürünü seçersen, seçtiğin her kategori için ayrı çekiliş hakkı kazanırsın!

Her kategori özelinde birinci seçilen ürünü bilen 40 kullanıcı seçtikleri ürünü kazanma hakkı elde eder.

Oylama sonucu kullandığı oyu sosyal medya hesaplarından paylaşan tüm kullanıcılar, sadece yaptıkları ilk paylaşım için ödül puanına hak kazanacaklardır.

Farklı kategorilerden yapılan paylaşımlar için tekrar ödül puanı kazanmak mümkün değildir. Sadece 1(bir) paylaşım için geçerli olacak 100 ödül puanı, paylaşım yapan kullanıcıların yarışma sonrasında iki hafta içerisinde hesabına yüklenecektir.

Oylama sonuçları ve kazananlar “19.12.2017” tarihinde Supplementler.com’dan açıklanacaktır.

BENZER YAZILAR