PARTNERİNE ZEVK VERME YOLLARI

Onu çözdüğünü mü düşünüyorsun? Bir daha düşün. Sunacağımız erkek anatomisi, ona büyük zevkler yaşatmanı ve böylece daha fazla tatmin olabilmeni sağlayacak; az bilinen gerçekleri kullanarak.

Birlikte olduğun erkeğe, hayatında tatmadığı şeyleri yaşatmaya hazırlan.

omg

Büyüklük önemli mi?

Penis, pişmemiş sosise benzer ama o kadar basit bir şey değildir. En tepede, penis başı adı verilen, sinir uçlarıyla dolu, miğfere benzeyen kısım bulunur. Penis başının, kalın ve yuvarlak kenarına korona adı verilir. Koronanın kıvrıldığı noktanın hemen altında (penisin… nasıl desem… mutlu olduğunda sana bakan tarafında), frenulum adlı ultra hassas bir çıkıntı bulunur. Bu esnek doku şeridi, sünnet edilmemiş bir penisin, sünnet derisine bağlıdır. Erkeğin, terzi elinden çıkmış balıkçı yaka mı giyiyor? Eğer öyleyse, frenulumun tek işlevi, iyi hisler yaymaktır.

Aşağı doğru inildiğinde, mutluluk çubuğunun ekseriyeti, ereksiyon sağlamak için içi kanla dolan iki adet süngerimsi doku sütunundan oluşan korpora kavernozadan oluşur. Sidik yolunu, yani sidik ve spermi geldikleri yerlerden, başın ucundaki deliğe nakleden kullanışlı boruyu kaplayan korpus spongiosum da benzer bir dokudan oluşur.

Bu konulara dokunmak zaten güzel duygulara her halükarda yol açacaktır ama nasıl dokunulacağını bilmekte keramet vardır. He Comes Next kitabının yazarı, Seks Terapisti Dr. Ian Kerner’a göre, “Başın yakınındaki üst taraflar, sürtünmeye tepki verir, dipteki, daha aşağıdaki kısımlar ise basınca tepki ve verir.” Mükemmel bir birleşim sunmak için şunları yapabilirsin (merak ettiğinden değil tabi, sadece bilgi olsun diye anlatıyorum): Ön sevişme sırasında, penisin dibini, parmaklarınla sıkıca kavra. Basınç, penisteki kan akışını sınırlandırarak, erkeğin ereksiyonunun daha uzun sürmesini ve orgazmın ertelenmesini sağlar. Baş kısmına da, ağzınla ya da diğer elinle sürtünme sağla… Bu yolla, sevgiline, bir ay boyunca bulaşıkları yıkamaya söz verdirebileceğini garanti ederim.

BENZER YAZILAR