Skechers Sportif Şıklığın Nabzını Tutmaya Devam Ediyor

Yenilikçi tasarımlarıyla sportif şıklık için tüm detayları düşünen ‘Skechers’ kadınları her mevsim daha hareketli adımlara davet ediyor. Skechers günün trendini yansıtan modelleriyle tarz sahibi kullanıcılarına gün boyu eşlik etmeyi sürdürüyor. Birbirinden şık ve konforlu modelleriyle öne çıkan Skechers kadınların ilk tercihlerinden oluyor.

Günlük şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar için Skechers’ın D’Lites Runway Ready modeli yılan ve timsah kabartmalı, zıt renkteki yan panelleriyle konfor ve şıklığı bir araya getiriyor. Air Cooled Memory Foam iç tabanıyla rahat adımlar sağlayan Runway Ready darbe etkisini azaltırken, destekleyici orta tabanı ve yer tutuşu sağlayan dış taban özelliğiyle kusursuz yürüyüşler vadediyor.

Kadınların en çok tercih ettiği modellerden biri sportif konforla geliştirilip yenilendiği Skechers D’Lites 2.0 Under Control modeli dikiş ve katman vurgusuyla ön plana çıkıyor. Air Cooled Memory Foam iç tabanı, pürüzsüz deri tasarımı ve nefes alan örgü kumaş panelleriyle rahat adımlar için kullanıcısıyla buluşuyor. Yumuşak kumaştan iç astarı ve darbe etkisini azaltan hafif, destekleyici orta tabanı ile rahat yürüyüş imkanı sunuyor.

BENZER YAZILAR