Cildinize Kaybettiği Gençliği Geri Kazandırın

Zamanın cildinizden alıp götürdüklerini yerine koyabilir, hissettiğiniz gibi görünebilir ve bunu doğallığınızı kaybetmeden yapabilirsiniz.

Sağlıklı ve güzel bir cilt, dört önemli gösterge ile tanımlanır. Bunlar nem dengesi, elastikiyet, cilt tonu ve parlaklıktır. Cildin sağlıklı yapısını koruyabilmek için cildin nem ve elastikiyetinden sorumlu iki destek maddesi ile tanışın: Kollajen ve Hyalüronik Asit.

Cilt, zaman içerisinde biyolojik ve foto yaşlanma sebebiyle esnekliğini ve nemini kaybeder. Bunun temel nedeni, deri hücrelerimizi birbirine bağlayan kollajenin ve nem sağlayan hyalüronik asit miktarının azalmasıdır. Hyalüronik asit azaldığında cilt mat ve donuk görünmeye başlar. Kollajen ise cilde esneklik ve dayanıklılık sağlar. Yaş geçtikçe kollajeni kaybeden ciltte, sarkmalar ve kırışıklıklar gözle görülür hale gelir. Cildin gençliğini geri kazanması için yapılması gereken, kollajen ve hyalüronik asit oranını arttırmaktır.

Jalupro® Gençlik Serumu, patentli aminoasit ve hyalüronik asit içeriği ile cilde kaybettiği gençliği ve canlılığı geri kazandırıyor. Benzersiz bir yapısı olan kollajenin sentezi için özel aminoasitler gereklidir. Jalupro®’nun patentli içeriği, kollajenin yapıtaşını oluşturan fonksiyonel aminoasitleri yoğun miktarda içermektedir. Böylece cildin kollajen üretimini tetikleyerek etkili bir gençleştirme ve yenileme sağlar.

Jalupro® Gençlik Serumu, matlaşmış nemini ve sağlıklı görünümünü kaybetmiş cilde ışıltısını geri kazandırır. Kırışıklıkların görünümünü azaltır. Sarkmaların başladığı ciltlerde gözle görülür bir toparlanma sağlar. Tüm yüz uygulamasının yanı sıra boyun ve dekolte bölgesi için de uygundur. Tüm cilt tiplerinde etkili sonuçlar verir.

Ürünün uygulanması, uzman hekimler tarafından cildin dermis tabakasına yapılır. Uygulama öncesinde kullanılan anestezik krem uygulamayı konforlu kılar. Uygulama sonrası ise günlük yaşamınıza rahatlıkla devam edebilirsiniz. Sonuçları görmek için ise uzun bir süreye ihtiyacınız yoktur. İlk uygulamadan itibaren cildi toparlar, cilde nem ve canlılık kazandırır. Yapılan uygulamanın etkileri ise uzun vadede devam eder.

BENZER YAZILAR