GÜNEŞ YAY BURCUNA GEÇİYOR

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Cuma günü Güneş’in Akrep burcundan Yay burcuna girmesi. 

1
KOÇ BURCU 21 MART-21 NİSAN
Bu hafta, Güneş Akrep burcunu terk ederek Yay burcuna giriyor. Tıpkı Koç gibi bir Ateş grubu burcu olan Yay dönemi, Koçlar ve yükselen Koçlar için yüksek öğrenim, basın-yayınla ve yabancılarla ilgili konuların öne çıktığı bir süreci beraberinde getirebilir. Ancak Yay burcuna yeni giren Güneş, Pazar günü hayaller gezegeni Neptün’den sert bir açı alacak dolayısıyla bu gün özellikle burcun ilk günlerinde doğan Koçlar ideallerini ulaşamadıklarını görüp hayal kırıklığına uğrayabilecekleri gibi hayata bakış açılarıyla ilgili pek net fikirlere sahip olamayabilirler. Salı günü iş koşulları Koçları destekliyor, çok çalışmaları gereken bu günde burç üyeleri için hizmet temasının öne çıktığı görülürken evden çalışan Koçlar da verimli sonuçlar alabilirler. Perşembe günü derin araştırmalar gereken konularla gündeme gelebilecek olan Koçlar yine aynı gün yatırımlarını kariyer alanında de değerlendirebilirler. Cumartesi günü ise burç üyeleri kariyerlerinde bir dönüşüm yapma zorunluluğu hissedebilirler.

2

BOĞA BURCU 22 NİSAN-21 MAYIS
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Cuma günü Güneş’in Akrep burcundan Yay burcuna girmesi. Boğalar ve yükselen Boğalar için bu süreç boyunca miras gibi ortak maddi kaynaklarıyla ilgili konular daha çok gündeme gelebileceği gibi burç üyeleri yaşadıkları finansal durumla ilgili daha iyimser bir tavır sergileyebilirler. Ancak Pazar günü hayaller gezegeni Neptün’ün Güneş’e yapacağı zorlayıcı açıya dikkat etmelerinde yarar var. Bu gün planladıkları işlerin pek yolunda gitmediğini görebilir, kendilerini ortak paylaşımlarıyla ilgili belirsiz durumların içinde bulabilirler. Salı günü yaratıcılıklarını ve yeteneklerini sergileyebilecekleri bir işten kazanç elde etmeleri olası olan burç üyeleri, Perşembe günü ise ikili ilişkilerinde fikir üstünlüğü sağlamak isteyebilirler. Özellikle 5-8 Mayıs arasında doğan Boğalar ve yükselen Boğalar Cumartesi günü kendileri için verimli olabilecek ortaklıklara imza atabilirler.

3

İKİZLER BURCU 22 MAYIS-21 HAZİRAN
Bu hafta Cuma günü Güneş, Akrep burcundan çıkıp 21 Aralık’a kadar kalacağı Yay burcuna giriyor. Güneş’in Yay burcundaki konumu İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar için ikili ilişkilerinin ve ortaklı konuların daha fazla ön plana çıkabileceği bir sürece işaret ediyor. Pazar günü Güneş’in burcun henüz ilk derecelerinde Neptün’le yapacağı olumsuz açı, İkizler burçlarının ilişkilerinde aldanmalara açık olabileceklerini ve bu konuyla ilgili olarak toplum önünde net bir duruş gösteremeyebileceklerine işaret ediyor. Salı günü ise burç üyeleri evlerini ilgilendiren bir konuda gayret gösterip, olumlu gelişmeler getirebilecek olan bu durum için maddi kaynaklarını da akıtabilirler. Perşembe günü iş ortamlarında tartışmadan ve baskıcı tavır sergileyen kişilerden uzak durmaları gereken İkizler burçları, Cumartesi günü kendilerini yormaktan özellikle kaçınmalılar. İşkolik burç üyeleri ise kendilerine biraz zaman ayırmalı ve hayatın güzelliklerinden faydalanmak için daha fazla çaba sarf etmeliler.

4

YENGEÇ BURCU 22 HAZİRAN-21 TEMMUZ
Güneş, bu hafta Akrep burcundan çıkarak maceraperest ve iyimser Yay burcuna giriyor. Cuma gününden 21 Aralık’a kadar bu burçta kalacak olan Güneş’in konumu, Yengeçler ve yükselen Yengeçler için ofis ortamlarındaki bazı gelişmeleri beraberinde getirebileceği gibi burç üyeleri bu süreçte günlük rutinlerini daha eğlenceli kılacak aktivitelere başlayabilirler. Salı günü Yengeç burçları, iş bağlantıları kurmak ve gerekli iletişimleri yürütmek için uygun şartlara sahip olabilecekler. Bu gün bazı burç üyelerinin kardeşleri onların yardımlarına ihtiyaç duyabilir ve Yengeç burçlarının da bu beklenen yardımı çevrelerine verebilecekleri görülüyor. Perşembe günü aşk hayatlarına daha fazla vakit ayırmak isteyebilecek olan bazı burç üyeleri, bu gün ilişkilerinde baskıcı bir tutumda olmaya oldukça meyilliler. Hafta sonu ise aşk konusunda daha şanslı olabilecekleri görülüyor. Yengeçler ve yükselen Yengeçler Pazar günü ihmal etmiş oldukları bazı sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirler.

7

ASLAN BURCU 22 TEMMUZ- 23 AĞUSTOS
Aslan burcunun yöneticisi Güneş, Cuma günü Akrep burcundan çıkıp 21 Aralık’a kadar kalacağı Yay burcuna giriyor. Aslanlar ve yükselen Aslanlar için Yay dönemi, yaratıcı projelerine ağırlık verebilecekleri, eğlenceye ve aşka daha çok vakit ayırabilecekleri bir sürece işaret ediyor. Çocuklarıyla ilgili konularda bu dönemde Aslanlar’ın gündeminde daha çok yer alabilir. Salı günü burç üyeleri ellerindeki kaynakları korumak için biraz çaba sarf etmek zorunda kalabilecekken Perşembe günü iş yükleri biraz artabilir ve eve iş götürmek zorunda kalabilirler. Cumartesi günü çoğu Aslan ve yükselen Aslan evde kalıp dinlenmeyi tercih edebilir. Bu gün özellikle burç üyeleri için kariyerlerini nasıl daha ileriye taşıyıp ofis ve iş ortamlarını nasıl daha da iyileştirebileceklerini düşünecekleri bir gün olabilir. Pazar günü ise Aslanlar’ın çok fazla harcama yapmaktan kaçınmaları gerekiyor çünkü bu gün sınırsızca tüketmeye epey meyilli oldukları görülüyor.

8

BAŞAK BURCU 24 AĞUSTOS- 22 EYLÜL
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Güneş’in Akrep burcundan 21 Aralık’a kadar kalacağı Yay burcuna girmesi. Başaklar ve yükseleni Başak olanlar için bu; aile ve evle ilgili konuların daha fazla ön plana çıkabileceğini gösterirken bazı burç üyeleri daha geniş bir eve taşınabilir ya da ev halkının sayısında artış olabilir. Salı günü burç üyeleri için güzel bir gün çünkü sosyal çevrelerinde oldukça popüler oldukları ve onlara ihtiyaç duyan bazı arkadaşlarının yardımlarına koşabilecekleri görülüyor. Perşembe günü ise bazı burç üyeleri başta kardeşleri olmak üzere yakın akrabalarıyla birlikte özel bir proje yürütebilirler. Özellikle Eylül ayının ilk üç gününde doğanlar bu etkiyi daha çok hissedebilirler. Cumartesi günü de bazı Başaklar’a tatil yok gibi görünüyor. Özellikle yaratıcı çalışmalarını başkalarıyla paylaşmak isteyen burç üyeleri bu gün oldukça yoğun çalışabilirler. Ancak doğru bağlantıları kurmaya özen göstermeleri gerekiyor. Pazar günü ise ikili ilişkilerinde belirsizlik yaşayabilecek olan Başaklar bunu ev ortamlarına taşımamaya çalışmalılar.

5

TERAZİ BURCU 23 EYLÜL- 22 EKİM
Bu hafta Cuma günü, Güneş Akrep burcundan çıkıp Yay burcuna giriş yapıyor. Güneşin Yay burcundaki konumu, Teraziler ve yükselen Teraziler için öncelikle kısa mesafeli yolculukları artırabilir, yakın çevreleriyle iletişimlerini daha geniş bir çerçeveye yayabilir ve yabancılarla bağlantılar geliştirmelerini sağlayabilir. Salı günü, kariyerleriyle ilgili bir takım endişelere kapılmaları muhtemel olan burç üyeleri, maddi konularda kayıplar yaşamamak için neler yapmaları gerektiği üzerine de daha çok düşünebilirler. Perşembe günü ise evle ilgili bir konuda yatırım yapabilecekleri görülüyor. Cumartesi günü burç üyeleri için yine ev ve aileyle ilgili konular gündemde. Evlerini yeniden dekore etmek isteyen Teraziler için özellikle uygun bir gün olduğu görülüyor ama uzun süredir maddi konularda denge tutturmaya çalıştıklarından ellerindekini idareli bir şekilde kullanmak zorunda kalabilirler.

6

AKREP BURCU 23 EKİM- 22 KASIM
Güneşin kendi burçlarından çıkıp Cuma günü Yay’a girmesiyle birlikte Akrepler ve yükselen Akrepler, maddi kaynaklarıyla ilgili konuları gündemlerine almaya başlıyorlar. Bu konuda daha iyimser bir ruh hali içine girebilecek olan burç üyeleri, yetenekleri üzerine yoğunlaşıp bu yetenekleri daha çok geliştirmek üzerine de çalışabilirler. Salı günü, burç üyeleri için arkadaşlarıyla yapacakları fikir alış-verişinin onlar için oldukça önemli olduğu görülürken kendi fikirleri üzerinde diretmelerinin pek de iyi sonuçlar vermeyeceği söylenebilir. Perşembe günü organizasyon gerektiren bir işte oldukça başarılı olabilecekleri görülen Akrepler, bu gün kendilerine fayda sağlayacak iş bağlantıları da kurabilirler. Bazı burç üyelerinin, Cumartesi günü kardeşleriyle ilgili evlilik ya da nişan gibi güzel bir gelişme yaşayabilecekleri görülüyor. Pazar günü ise bazı Akrepler eğlencenin dozunu fazla kaçırıp harcamalarında limitlerini biraz fazla aşabilirler.

9

YAY BURCU 23 KASIM- 21 ARALIK
Bu hafta Yay burçları ve yükselen Yaylar için oldukça önemli çünkü Güneş, Cuma günü Akrep burcundan çıkıp kendi burçlarına giriyor ve kişilik alanlarını aydınlatmaya başlıyor. Yaylar bu dönemde kendilerini daha rahat ortaya koyabilecekleri gibi göz önünde olacakları ve girişimlerde bulunmak için itilim hissedecekleri bir sürece giriyorlar. Ancak Salı günü burç üyelerini kariyerleriyle ilgili biraz zorlu zamanlar bekliyor olabilir. Özellikle maddi anlamda beklentilerinin karşılanmama olasılığı bulunan Yaylar, bu gün iş yaşamlarıyla ilgili mücadeleye ve dönüşüme daha açıklar. Perşembe günü özellikle araştırma gerektiren bir konuyla ilgili başarı sağlayabilecek olan burç üyeleri, Cumartesi günü maddi olanaklarını daha verimli bir şekilde değerlendirebilecekleri arayışlara girebilir, bazı yeteneklerini pratiğe dökmeyi planlayabilirler. Yine bu gün kendi başlarına kalmayı tercih edebilecek olan Yaylar, Pazar günü ev yaşamlarını veya ailelerini ilgilendiren bir durumu netleştirmek zorunda kalabilirler.

10_0

OĞLAK BURCU 22 ARALIK- 20 OCAK
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Cuma günü Güneşin Akrep burcundan Yay burcuna giriyor olması. 21 Aralık’a kadar Yay burcunda kalacak olan Güneş, Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar için kendi başlarına daha çok zaman geçirmek isteyecekleri, hayat felsefelerini geliştirmek ve genişletmek için içlerine daha fazla dönmek isteyecekleri, özellikle eğitim amaçlı uzak ülkelere yapılabilecek yolculukları planlayabilecekleri bir süreci beraberinde getiriyor. Salı günü burç üyeleri için önemli gelişmeler yaşanabileceği görülüyor; ortaklıklarla ilgili olumlu adımlar atabilecek olan Oğlaklar bu ortaklıklardan fayda sağlayabilecek durumdalar. Perşembe günü arkadaş gruplarında oldukça aktif olabilecekleri görülen burç üyeleri, bu gruplarda organizasyon ve araştırma gerektiren konularda ön plana çıkabilirler. Cumartesi günü bazı Oğlaklar için bir arkadaşlığın ciddi bir beraberliğe dönüşmesi olasıyken Pazar günü yakın aile üyelerinden biriyle yaşanması muhtemel bir yanlış anlaşılmaya karşı dikkatli olmalarında fayda var.

11_0

KOVA BURCU 21 OCAK- 18 ŞUBAT
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, Güneş’in Cuma günü Akrep burcundan Yay burcuna girmesi. 21 Aralık’a kadar Yay’da kalacak olan Güneş, Kova burçlarının ve yükselen Kovalar’ın geleceğe iyimser bir şekilde bakacakları, arkadaş ortamlarında parlayacakları, dahil oldukları gruplarda yabancılarla da bağlantı kurabilecekleri, eğitimle ilgili konuların ve grupların öne çıkacağı bir sürecin içine girdiklerini gösteriyor. Salı günü, burç üyelerinin oldukça fazla çalışabilecekleri, psikolojik ve zihinsel anlamda gergin hissedebilecekleri görülüyor. Perşembe günü ise kariyerlerinde bekledikleri hamleyi yapmadan önce planlama ve strateji geliştirebilecekleri bir gün olarak öne çıkıyor. Hafta sonu özellikle de Cumartesi günü bazı burç üyeleri mevcut ilişkilerinin artık yürümediğini görüp ayrılık kararı alabilecekken Pazar günü geleceğe dair beklentileri yönünden daha net ve yeteneklerini boşa harcamayacakları bir tutum geliştirmeleri gerektiğini görebilirler.

12_0

BALIK BURCU 19 ŞUBAT- 20 MART
Bu hafta Cuma günü hayat kaynağımız Güneş burç değiştirerek Akrep’ten Yay’a giriyor. 21 Aralık’a kadar Yay burcunda kalacak olan Güneş, Balık burçları ve yükselen Balıklar için kariyer hayatlarında yeni ufuklar açılabileceğini, toplumda öne çıkacak aktiviteler içinde daha çok bulunabileceklerini, yabancı kaynaklı iş fırsatlarını ya da kariyerleriyle ilgili eğitim fırsatlarını değerlendirebileceklerini gösteriyor. Salı günü özellikle 9-11 Mart tarihlerinde doğan burç üyeleri eşleriyle veya ilişki yaşadıkları kişiyle tartışma yaşamaya oldukça açıklar. Perşembe günü ise bazı Balıklar için yüksek öğretimin ve araştırma gerektiren konuların ön plana çıkabileceği, bu alanlar vasıtasıyla içinde bulundukları grupların kendileri için oldukça önem taşıyabileceği görülüyor. Cumartesi günü Balıklar için dostlukların ön planda olacağı bir gün ve bazı burç üyeleri için bu dostlar vasıtasıyla tanışacakları yabancı biri gündeme gelebilir.

Yazan: ENDA

 

BENZER YAZILAR