İLK BULUŞMADA SEKS YAPMAK

“Beklediğimize gerçekten değdi!”

Aranızda oluşan müthiş elektriği uzun soluklu bir ilişkiye taşımak istiyorsan, seks konusunda biraz sabretsen daha iyi olur. Kasım 2012’de Journal of Sex Research’de yayımlanan bir araştırmaya göre, seksi geciktirmek hem kısa, hem de uzun vadede bir ilişkiye yarar sağlıyor. 10 binden fazla yetişkinle yapılan ankette, ilk cinsel ilişki zamanlamasının ilişkiyi nasıl etkilediği araştırılmış. Cinsel olarak yakınlaşmak için sabredenlerin ilişkisi, diğerlerinden daha uzun sürüyor ve daha tatmin edici oluyor.
İlk cinsel ilişki zamanına göre ilişkiden tatmin olma oranları ise şöyle:
%36
İlk buluşmada seks yapanlar
%10
İlişkinin adı konmadan cinsellik yaşayanlar
%48
Seks için birkaç hafta geçmesini bekleyenler
%7
Hiç seks yapmayanlar

01
BU NEDİR?
Babydoll 
Kısa gecelik ya da kısa şort ve ip askılı üst şeklinde bir iç giyim türü. Birçok çeşidi olan babydoll, genellikle seksi bir gece için tasarlanmış modelleriyle aklımıza gelir. Dantel, ipek, saten gibi türlerinden en sevdiğini seçebilirsin. Unutma ki bir geceliğin seksapeli kadar, senin onun içinde kendini nasıl hissettiğin de önemli.

Kadınların %11’i kısırlık tedavisi sürerken antidepresan kullandığını söylüyor. Kısırlık tedavisi veya hamilelik sürecinde depresyon belirtilerine sık rastlanır ancak antidepresan kullanımı düşük, erken doğum, doğum kusurları veya bebekte gelişim geriliği riskine yol açabilir.
Araştırmayı yürütenler, testin genç yetişkinler üzerinde ve Batı ülkeleri haricinde de kullanılabilmesi için, biraz daha çalışılması gerektiği görüşünde.

Aşk Testi
Dutch Üniversitesi’nden araştırmacılar, âşık olmanın duygu, davranış, kavrayış, fizyoloji ve beyin fonksiyonlarını nasıl etkilediğini ölçmek üzere yeni bir test geliştirmiş. Journal of Sex Research’de yayımlanan habere göre, Aşk ve Bağlılık Ölçeği adı verilen bu test, kişinin âşık olma ve bağlanma oranını onar soruyla ayrı ayrı ölçüyor. Ardından üç ayrı deneyimin sonuçları kullanılarak testin analizi yapılıyor.

 

BENZER YAZILAR