GÖKYÜZÜ HAREKETLENİYOR

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli çünkü Merkür ve Venüs gezegenleri burç değiştirerek farklı hayat temalarına odaklanmaya imkan veriyorlar.

1

Koç Burcu 21 Mart-21 Nisan
Bu hafta gökyüzünün oldukça hareketli olduğu görülüyor. Öncelikle pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür, Terazi burcuna giriyor. Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar başta eşleri olmak üzere ikili ilişkilerinde diyaloğa ve diplomasiye daha çok ağırlık verebilirler. Aynı gün gezegenler arasında oluşacak olan zorlayıcı açı; Koçları özellikle aşk hayatlarıyla ilgili krizlerin içine sokabilir gibi gözüküyor. Çarşamba günü ise aşk gezegeni Venüs Akrep burcuna girerek; Koçlar için bu konuların dönüştürücü etkisini pekiştiriyor. Koçlar, Venüs Akrep burcundayken daha derin ama krizlere de daha açık ilişkiler yaşamaya meyilli olabilirler. Aynı gün savaş gezegeni Mars’ın aldığı zorlayıcı bir açı da bu konuda yaşanabilecek mücadelelere işaret ediyor. Özellikle Mart’ın son günlerinde doğan Koçlar bu etkiye daha açık olabilirler. Hafta sonu burç üyeleri, iç dünyalarının zenginliğini keşfedebilecekleri deneyimler yaşabilecekken özellikle cumartesi günü mevcut ilişkilerine baskıcı bir iletişim tarzıyla yaklaşmaya meyilli olabilecekleri görülüyor.

2

Boğa Burcu 22 Nisan-21 Mayıs
Bu hafta iki gezegen burç değiştirdiğinden gökyüzünün oldukça hareketli olduğu görülüyor. Öncelikle iletişim gezegeni Merkür, pazartesi günü Başak burcundan Terazi’ye giriyor. Boğalar ve yükselen Boğalar, ofis ortamlarında iş arkadaşlarıyla daha uyumlu ve diplomatik ilişkiler içine girebilirler. Aynı gün gezegenler arasında oluşacak sert bir açı; burç üyelerinin ev hayatlarında mücadeleli bir durumun söz konusu olabileceğini, eşleriyle tartışmalar yaşamaya açık olabileceklerini gösteriyor. Çarşamba günü ise aşk ve güzellik gezegeni Venüs, Akrep burcuna giriyor. Boğalar, Venüs’ün bu konumuyla karşılarındaki kişi için çok daha cazibeli bir konuma geliyorlar. İlişkilerinde derinlik arayışına girebilecek olan Boğalar için bu etki yaklaşık bir ay boyunca devam edecek. Hafta sonu Boğalar ve yükselen Boğalar; arkadaş çevrelerinde oldukça duygusal bir tavır takınabilirler. Yine aynı gün burç üyeleri eşleriyle sosyal ortamlarında oldukça iyi vakit geçirebilirler.

3

İkizler Burcu 22 Mayıs- 21 Haziran
Pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür tıpkı İkizler gibi bir hava burcu olan Terazi’ye giriyor ve İkizler burçlarıyla yükseleni İkizler olanların hem aşk hayatlarındaki trafiği artırıyor hem de yaratıcı çalışmalarıyla ilgili adım atmaları konusunda onları destekliyor. Özellikle güzel sanatlarla uğraşan burç üyeleri bu dönemde kendilerini daha rahat ifade ettiklerini görebilirler. Pazartesi günü gezegenler arasındaki zorlayıcı açı, İkizler burçlarının iş ortamlarında bazı baskı ve kısıtlanmalarla karşılaşabileceklerini ve kendilerini güçlü bir şekilde ortaya koyarak bunun üstesinden gelmeye çalışacaklarını gösteriyor. Çarşamba günü aşk gezegeni Venüs Akrep burcuna giriyor. Venüs’ün bu konumu bazı burç üyelerinin ofis ortamında tanıştıkları birine aşık olma olasılıklarını artırırken bu aşkın dönüştürücü etkisinin fazla olabileceği görülüyor.

4

Yengeç Burcu 22 Haziran-22 Temmuz
Haftanın en önemli gökyüzü olayları, iletişim gezegeni Merkür ve aşk gezegeni Venüs’ün burç değiştirmeleri. Pazartesi günü Başak burcundan Terazi burcuna giren Merkür, Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar için ev ortamlarında arabuluculuk yapmaları gereken durumlarla karşılaşabileceklerine işaret etmekte. Bu dönemde Yengeçler, aile içinde her zamankinden daha uyumlu ve uzlaşmacı bir tavır takınabilirler. Burç üyeleri, yine pazartesi günü aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalılar. Yengeçler’in özellikle bu gün zevkleri ve hobileri için aşırıya kaçma eğiliminde olabilecekleri görülüyor. Çarşamba günü Venüs ‘ün Akrep burcuna girmesiyle birlikte bazı Yengeçler aşk konusunda oldukça tutkulu bir tavır sergilemeye başlayabilirler. Yine bu dönemde aşık oldukları kişiyi aşırı ölçüde kıskanmaları mümkün gözüküyor. Hafta sonu ise bazı burç üyelerinin birlikte oldukları kişiyle birlikte romantik bir tatile çıkabilecekleri görülüyor. Ancak Yengeç burçları bu tatilde sevgililerine veya eşlerine karşı alınganlık yapmaktan kaçınmalılar.

7

Aslan Burcu 23 Temmuz- 22 Ağustos
Bu haftanın en önemli gökyüzü olaylarından biri iletişim gezegeni Merkür’ün pazartesi günü Başak’tan Terazi burcuna girmesi. Aslanlar ve yükselen Aslanlar için Merkür’ün bu konumu dolayısıyla yakın çevreleri ve akrabaları arasındaki ilişkiler ön plana çıkabilir ve bu ilişkilerin uyumlu olması burç üyeleri için her zamankinden daha büyük önem taşıyabilir. Aynı gün gezegenler arasında oluşan sert bir açı, Aslan burçlarının dikkatlerini ev yaşamlarına ve birlikte yaşadıkları kişilere yöneltebilir. Aslanlar bugün evleriyle ilgili geçmişten gelen gizli kalmış bir konu dolayısıyla kısıtlanmalar yaşayabilir ve kendilerini istedikleri gibi ortaya koyamayabilirler. Bu etkiyi özellikle Temmuz’un son günlerinde doğan burç üyeleri daha çok hissedebilir. Haftanın diğer önemli gökyüzü olayı ise aşk gezegeni Venüs’ün kendi burcu olan Terazi’den Akrep’e girmesi. Aslanlar için bu ev yaşamlarını güzelleştirmeye yönelik faaliyetler anlamına gelebileceği gibi tutkulu beraberliklere de kapılarının ve kalplerinin açık olabileceği anlamına geliyor.

8

Başak Burcu 23 Ağustos- 22 Eylül
Bu hafta iletişim gezegeni Merkür ve güzellik gezegeni Venüs kendi yönettikleri burçları terk ederek burç değiştiriyorlar. Öncelikle Pazartesi günü Merkür’ün Başak’tan Terazi burcuna girmesiyle başlayalım. Gezegenin bu konumu, Başaklar ve yükselen Başaklar’ın maddi konulara yaklaşımlarında daha ılımlı bir tavır içine girmelerine yol açarken yeteneklerini de daha artistik bir biçimde ortaya koyabileceklerini gösteriyor. Pazartesi günü ayrıca gezegenler arasında sert bir açı meydana geliyor; bu açının etkisiyle burç üyeleri kendilerini biraz pasifize olmuş ve mücadele güçleri ellerinden alınmış hissedebilirler. Özellikle de yakın çevreleriyle ilgili bir konuda baskı ve kısıtlanmayla karşılaşabileceklerinden dikkatli olmalarında yarar var. Çarşamba günü aşk gezegeni Venüs Akrep burcuna girerek, yine yakın çevreyle olan ilişkilere derinlik katıyor. Başak burçları ve yükselen Başaklar için aşkın kardeş, kuzen gibi akrabalar ya da yakın arkadaşlar vasıtasıyla gelme ihtimali var.

9

Terazi Burcu 23 Eylül- 22 Ekim
Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar için bu hafta önemli nitekim pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür Başak burcundan Terazi burcuna giriyor. Dolayısıyla Teraziler çevreleriyle daha rahat ve akıcı bir şekilde ilişki kurmaya meyilli olacaklar ve hem diplomatik hem de uyumlu iletişim biçimleriyle düşüncelerini daha rahat kabul ettirebilecekler. Pazartesi günü Merkür’ün burç değiştirmesinin dışında gökyüzü zorlayıcı bir etkiye sahip; bu zor açı Teraziler ve yükselen Teraziler için hedeflerini gerçekleştirmek yönünde bazı zorluklara işaret ettiği gibi bu zorlukların özellikle maddi konuları kapsayabileceğini gösteriyor. Çarşamba günü ise güzellik gezegeni Venüs Terazi burcunu terk ederek Akrep burcuna giriyor. Teraziler maddi anlamda sıkışık durumda dahi olsa bu etkiyle harcama yapmaya daha müsait hale geliyorlar ancak yine de tutumlu olmalarında fayda var. Hafta sonu ise sağlıkla ilgili yapılacak bir harcama gündeme gelebilir gibi gözüküyor.

6

Akrep Burcu 23 Ekim- 22 Kasım
Bu hafta gökyüzü Merkür ve Venüs gezegenlerinin burç değiştirmelerine şahit olacak. Pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür, Terazi burcuna giriyor. Gezegenin bu konumu, Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar için daha içsel bir iletişim sürecine işaret ederken kendi içlerinde uyumu ve dengeyi bulma konusunda daha kararlı olabilecekleri anlamına da geliyor. Aynı gün gerçekleşecek olan zorlayıcı bir açı ise burç üyelerinin kendilerini kısıtlamalarına ve bu sebeple toplum önünde istedikleri konumu yakalayamamalarına sebep olabilir. Çarşamba günü Venüs Akrep burcuna giriyor; bu aşk hayatlarını canlandırmak isteyen Akrepler için oldukça iyi bir işaret. Venüs’ün Akrep’teki konumu sayesinde burç üyeleri, aşk hayatlarında çok daha sosyal ve çekici hale gelebilirler. Hafta sonu ise Akrepler için yine aşk konuları gündemde olacak gibi görünüyor. Akrepler bu gün oldukça duygusallar. Burç üyeleri bu gün yaratıcı potansiyellerinin de oldukça güçlü olduğunu fark edebilirler.

9

Yay Burcu 23 Kasım- 21 Aralık
Bu haftanın en önemli gökyüzü olaylarından biri pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür’ün Başak’tan Terazi burcuna girmesi. Merkür’ün bu konumu Yaylar ve yükseleni Yay olanları için sosyal çevrelerinin daha ön planda olması ve arkadaşları arasında oldukça popüler bir konuma gelmelerine işaret. Burç üyeleri gezegenin bu konumu sayesinde ileride kendilerini hedeflerine ulaştıracak bağlantıları da daha rahat kurabilirler. Yine pazartesi günü gökyüzü, sert etkiler altında. Gezegenler arasında oluşan zor açı; bazı burç üyelerinin ideallerine ulaşmak için çaba harcayacaklarını ama bunda başarısız olma ihtimallerinin de bulunduğunu gösteriyor. Çarşamba günü ise güzellik ve aşk gezegeni Venüs, Terazi burcundan Akrep burcuna giriyor. Venüs’ün bu konumu burç üyelerini içsel güzelliklerini keşfetmeleri konusunda destekleyici etkiye sahip. Hafta sonu ise Yaylar’ın ev yaşamlarını gündeme taşıyacak olaylarla karşılaşma olasılıkları yüksek görünüyor.

 

10_0

Oğlak Burcu 22 Aralık- 20 Ocak
Bu hafta iletişim gezegeni Merkür ve aşk gezegeni Venüs kendi yönettikleri burçları terk ederek burç değiştiriyorlar. Öncelikle Merkür’den başlayalım; pazartesi günü Başak’tan Terazi burcuna giren Merkür, Oğlaklar’ın ve yükseleni Oğlak olanların toplum önünde daha uyumlu ve yapıcı bir portre çizmeye başlayacaklarını gösterirken kariyerlerinde de sevimli ve diplomatik tavırlarla öne çıkacaklarına işaret ediyor. Yine pazartesi günü gökyüzünde zorlu bir açı meydana geliyor; bu zorlayıcı etki burç üyeleri için maddi konularda yaşanabilecek kayıplara işaret ederken bu konularda işlerin onların planladığı gibi gitmeme olasılığı da bulunuyor. Çarşamba günü aşk gezegeni Venüs, Akrep burcuna giriyor. Oğlaklar, gezegenin bu konumuyla sosyal çevrelerinde adeta bir mıknatıs çekiciliğine sahipler ve bunu değerlendirmelerinde büyük yarar var. Hafta sonu ise burç üyeleri hem bir takım bağlantıları sayesinde hedeflerine daha kolay ulaşabildiklerine şahit olabilir hem de yakın çevreleriyle kurdukları duygusal bağların faydasını görebilirler.

11_0

Kova Burcu 21 Ocak- 19 Şubat
Haftanın en önemli gökyüzü olayları, iletişim gezegeni Merkür’ün ve aşk gezegeni Venüs’ün burç değiştirmeleri. Pazartesi günü Başak burcundan Terazi burcuna giren Merkür, Kovalar ve yükseleni Kova olanlar için yurtdışı bağlantılarına önem verebilecekleri, diplomatik ilişkiler vasıtasıyla fayda sağlayacakları bir döneme işaret ediyor. İletişimdeki denge arayışını temsil eden Terazi’deki Merkür, burç üyelerine basın-yayın veya akademik çalışmalar anlamında da yarar getirebilir. Yine pazartesi günü gökyüzünde gezegenlerin zorlayıcı açıları dikkat çekiyor. Burç üyeleri bu gergin oluşumdan toplumda kendilerini kısıtlayan faktörler çerçevesinde etkilenirken, ikili ilişkileri ve ortaklıklarıyla ilgili ego savaşlarına girmeye de meyilli oldukları görülüyor. Çarşamba günü Venüs Akrep burcuna giriyor ve bu konumuyla burç üyelerinin toplum önündeki çekiciliklerini artıran bir faktör olarak öne çıkıyor. Hafta sonu ise Kovalar’a bereketli bir para akışı olabileceği görülüyor.

12_0

Balık Burcu 20 Şubat- 21 Mart
Bu haftanın en önemli gökyüzü olaylarından biri iletişim gezegeni Merkür’ün pazartesi günü Başak’tan Terazi burcuna girmesi. Merkür’ün bu konumu Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar için miras işleri, kredi alımı, ortak para meseleleri gibi konularla uğraşan burç üyelerinin bu konuları ele alış biçimlerinde uzlaşmacı bir tavır sergileyebileceklerini ve işleri çözüme ulaştırabilmek için yoğun bir iletişim trafiği yaşayabileceklerini gösteriyor. Aynı gün gökyüzünde sert etkiler hakim. Bu zorlayıcı açı; Balık burçlarının ve yükselen Balıklar’ın sağlıklarına dikkat etmeleri gerektiğini gösterirken özellikle işle ilgili uzun yolculuklara çıkma ihtimali olan Balıklar’ın bunu bir süre erteleyebileceğine ya da bu yolculuk öncesinde bazı pürüzler çıkabileceğini işaret ediyor. Hafta sonu ise Balıklar daha pozitif etkiler altındalar; özellikle cumartesi günü bu etkiyi daha yoğun hissedebilecek olan Balıklar, güzel bir tatile çıkabilir ve yazın son günlerinin keyfini çıkarabilirler. Kendi işini yapan Balıklar içinse bugün bir yerden sürpriz bir para gelebilir.

BENZER YAZILAR