BU HAFTA MARS ASLAN BURCUNDA

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, savaş gezegeni Mars’ın pek rahat edemediği Yengeç burcundan niteliklerini daha kolay ortaya koyabileceği Aslan burcuna giriyor olması.

1

Koç Burcu 21 Mart-21 Nisan
Mars, Koç burcunun yönetici gezegeni olduğundan burç üyeleri için oldukça önemli. Mars’ın Aslan burcundaki konumu Koçlar ve yükselen Koçlar için aşk hayatlarında yaratıcılıklarına kullanabileceklerini gösterirken ve bu konularla ilgili doğru stratejiler geliştirebilmelerine olanak veriyor.  Burç üyelerinin yine özellikle aşk hayatlarıyla veya çocuklarını ilgilendiren konularla ilgili mücadele içine girmeleri de olası. Pazartesi günü, aşk gezegeni Venüs’ün aldığı zorlayıcı açı Koçlar’ın ve yükselen Koçlar’ın ikili ilişkilerinde aniden gelişebilecek kopmaları gündeme getirebilir. Yine aynı gün burç üyelerinin sinirlerinin yıpranmasına ve izole olmaya oldukça müsait bir yapıda olabilecekleri görülüyor. Ertesi gün ise evleri veya aileleriyle ilgili bir durumdan dolayı Koçlar ve yükselen Koçlar ikili ilişkileriyle ilgili yine sınanabilirler. Çarşamba günü burç üyelerinin gündemi daha çok maddi konularla ilgili; doğru bir planlamayla para akışını daha sağlam bir zemine oturtabilirler.

2

Boğa Burcu 22 Nisan-21 Mayıs
Kızgın gezegen Mars bu haftadan itibaren savaşçı özelliklerini ortaya koymakta zorlandığı Yengeç burcunu terk ederek kendini çok daha rahat gösterebildiği Aslan burcuna ilerliyor. Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar için bu; aile ve ev konularıyla ilgili bazı çetin durumlara işaret edebileceği gibi özellikle babayla yaşanabilecek bazı çatışmaları da gösteriyor olabilir. Yine Aslan burcunun doğası gereği evde yaratıcılık gerektiren bir takım faaliyetlere girişilmesi de mümkün. Örneğin; bir sunum ya da projeyle adından söz ettirmek isteyen burç üyeleri, bu dönemde evde çalışarak daha rahat verim alabilirler. Bu haftanın ilginç bir gelişmesi ise ofis ortamında yaşanabilir gibi gözüküyor. Burç üyeleri hiç ummadıkları bir anda bir iş arkadaşlarının kendilerine karşı olan gizli ilgisini öğrenebilirler. Bu hafta Boğalar için arkadaş ortamları oldukça ön planda ve bu ortam vasıtasıyla bir takım aşk ilişkilerinin gündeme gelmesi olası gözüküyor ancak burç üyelerinin bu konuda yanılsamalara açık olabileceğini de belirtelim. 30 Ağustos Cuma günü ise Boğalar’ın ve yükselen Boğalar’ın aşk konusuna daha ciddi yaklaşabilecekleri ya da ilişkileriyle ilgili bazı sorumluluklar alacakları görülüyor.

3

İkizler Burcu 22 Mayıs- 21 Haziran
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, savaş gezegeni Mars’ın düşük konumda olduğu Yengeç burcundan özelliklerini daha rahat ortaya koyabileceği Aslan burcuna girmesi. Mücadele gücümüzü ifade eden bu gezegenin Aslan burcundaki konumu; İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar için bir takım yaratıcı girişimlerini hayata geçirebilmek için iletişim becerilerini daha tuttuklarını koparmaya yönelik bir biçimde kullanmalarını sağlayabilir. Bu dönemde burç üyeleri yakın aile bireyleriyle özellikle de kardeşleriyle ego savaşlarına girmeye daha yatkın olabilirler. Uranüs, pazartesi günü burç üyelerinin aşk hayatlarıyla ilgili ani bir gelişmeye hazırlıklı olmalarını söylerken ertesi gün sanatsal konulardaki yeteneklerini ortaya koymak için bir çaba içine girebilecekleri görülüyor. Burç üyeleri, Salı günü bu yeteneklerini paraya çevirmek için çabalayabilirler. Çarşamba günü ise ev hayatları ve ortak para konularıyla ilgili bir gelişme burç üyelerinin maddi durumlarında sağlam bir temel oluşturmalarının önünü açabilir.

4

Yengeç Burcu 22 Haziran-22 Temmuz
Bizi girişimlerimizde destekleyen ve mücadele gücümüzü artıran savaş gezegeni Mars, bu hafta özelliklerini ortaya koymakta zorlandığı Yengeç burcunu terk ediyor ve Aslan burcuna giriyor. Mars’ın yeni konumu, Yengeçler ve yükselen Yengeçler için maddi konularda daha yaratıcı olabileceklerini ve kazançlarını artırmak için daha çok mücadele edebileceklerini gösteriyor. Bu konum burç üyelerinin sportif faaliyetlerde becerilerini daha iyi gösterebilmelerine de olanak veriyor. Yengeç burçları bir süredir ev hayatlarında uyumu yakalamaya çalışıyorlar ancak pazartesi günü beklemedikleri bir gelişmeyle evdeki huzurları biraz bozulabilir. Burç üyeleri yine aynı gün, zihin bulanıklığı ve unutkanlık yaşamaya dahası hayallere kaptırıp gitmeye oldukça müsaitler. Salı günü yine ev hayatları ve aileleriyle olan ilişkilerin ön planda olduğu görülüyor, burç üyeleri bu gün kendi istekleriyle birlikte yaşadıkları kişilerin taleplerinin çatıştığını fark edebilirler. Çarşamba günü ise özellikle ortaklı işler yapan burç üyelerinin bu konuyla ilgili sağlam adımlar atabilecekleri görülüyor.

7

Aslan Burcu 23 Temmuz- 22 Ağustos
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, savaş gezegeni Mars’ın Yengeç burcundan Aslan burcuna giriyor olması. Aslan burçları ve yükselen Aslanlar, Mars’ın bu konumundan kişilik alanlarında yararlanabilir ve yaratıcılıklarını ortaya koyabilmek için daha mücadeleci bir tutum içine girebilirler. Bu süre zarfında daha dışa dönük bir kişilik sergileyebilecek olan burç üyeleri çevrelerine karşı agresif ve bencil bir tutum takınmamaya özen göstermeliler. Pazartesi günü Aslan burçlarına uzaklardan sürpriz bir aşk gelme olasılığı var. Yine pazartesi günü, burç üyeleri ellerinde para tutmakta biraz zorlanabilirler. Salı günü ise ailelerinin desteğini alabilecek olan burç üyeleri maddi konularda biraz daha rahatlayabilirler. Çarşamba günü ise Aslan burçları ve yükselen Aslanlar akılcı yatırımlarla gelirlerini artırabilecekleri ve para tutma konusunda daha sağlamcı davranabilecekleri gibi olası bir mirasla ilgili olumlu bir gelişme de yaşamaları olası görülüyor.

8

Başak Burcu 23 Ağustos- 22 Eylül
Bu hafta savaş gezegeni Mars, burç değiştirerek Yengeç’ten Aslan burcuna giriyor. Mars’ın bu konumu Başaklar ve yükselen Başaklar için iç dünyalarında çatışma yaşayabilecekleri bir döneme işaret ederken isteklerini ve egolarını ortaya koymakta zorlanabileceklerini ve özellikle içinde yaratıcılık barındıran girişimlerinde daha içe dönük bir tutum sergileyebileceklerini gösteriyor. Aslında burç üyeleri bu hafta oldukça yaratıcılar ve bu becerilerini paraya dönüştürme imkanına da sahipler. Özellikle pazartesi günü sanatsal bir faaliyeti içerme ihtimali bulunan bu becerilerini iş ortamlarına taşıyabilme olasılıkları bulunuyor. Pazartesi, ilişkiler bakımından da dikkat çekici bir gün. Zihinleri çok meşgul olan burç üyeleri, eşleriyle veya birlikte iş yaptıkları kişilerle yanlış anlaşılmalar yaşamaya oldukça açıklar. Çarşamba günü ise riskli yatırımlara girmek için pek uygun bir gün değil. Burç üyeleri bu gün gerçekçi projelerini hayata geçirmek için çalışırlarsa yararını görebilirler.

5

Terazi Burcu 23 Eylül- 22 Ekim
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, Mars’ın düşük konumda olduğu ve güçlü özelliklerini yeterince ortaya koyamadığı Yengeç’ten, Aslan burcuna giriyor olması. Mars’ın bu konumu, Teraziler ve yükselen Teraziler için arkadaş gruplarında ve sosyal çevrelerinde baskın bir tutum içinde oldukları; bu gruplar içinde mücadele etmeleri ve kendilerini göstermeleri gereken bir döneme işaret ediyor. Bu hafta, ikili ilişkiler de burç üyelerinin gündeminde önemli rol tutuyor. Özellikle pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili ani kopmalara dikkat etmelerinde yarar var. Bu gün burç üyelerinin sağlıklarına da ekstra özen göstermeleri gerekiyor çünkü özellikle sinirlerinin yıpranmasına oldukça meyilli oldukları görülüyor. Salı günü burç üyelerinin, çevrelerine karşı takınacakları uyumlu ve diplomatik tavırlarla kariyerleriyle ilgili çok güzel gelişmeler yaşayabilecekleri ama bunun için biraz çaba harcamaları gerektiği görülüyor. Özellikle bu gün Terazi burçları, duygusal davranışlardan kaçınmalılar.

6

Akrep Burcu 23 Ekim- 22 Kasım
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı savaş gezegeni Mars’ın Yengeç’ten Aslan burcuna giriyor olması. Girişim kapasitemizi ve mücadele gücümüzü simgeleyen Mars’ın bu konumu, Akrep burçları ve yükselen Akrepler için kariyerlerinde kendilerini göstermek için çaba harcayabilecekleri bir döneme işaret ediyor. Aslanlar bu dönemde bulundukları konumun otorite kişisi olmak için uğraş verebilir ve kariye basamaklarını tırmanmak onlar için daha önemli bir hale gelebilir. Pazartesi günü burç üyeleri, arkadaş çevrelerinde oldukça aktifler ancak bu gruplar içinde oluşabilecek bazı duygusal karmaşalara karşı da hazırlıklı olmaları gerekebilir. Salı günüyse sosyal grupları Akrep burçlarını oldukça destekleyen bir tutum içinde yer alıyor. Ancak aynı gün yabancı biriyle ilişki yaşayan ya da yurtdışında yerleşmiş sevgilileri olan burç üyelerinin bu konuyla ilgili bazı kayıplar yaşayabilecekleri görülüyor. Çarşamba günü; Akrep burçları sosyal ilişkilerini doğru kullanıp çevreleriyle kuvvetli bir iletişimde bulundukları takdirde bunun yararını görebilirler.

9

Yay Burcu 23 Kasım- 21 Aralık
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, savaş gezegeni Mars’ın düşük konumda olduğu Yengeç burcundan özelliklerini daha rahat ortaya koyabileceği Aslan burcuna girmesi. Mars’ın bu konumu, Yay burçlarının ve yükselen Yaylar’ın yüksek – öğrenim, basın-yayın gibi alanlarda daha mücadeleci bir tutum içine gireceklerini gösterdiği gibi burç üyeleri inançları konusunda da daha sert ve dayatmacı bir tutum sergileyebilir hatta bu inançlar için tartışmalara girmeleri gündeme gelebilir. Burç üyeleri bu hafta aşk ve arkadaşlık ilişkileri bakımından oldukça hareketli günler geçirecekler. Pazartesi gününe özellikle dikkat; burç üyeleri arkadaş ortamlarında tanışabilecekleri biriyle hiç akıllarında yokken aşk yaşamaya başlayabilirler. Yay burçları aynı gün ev hayatları ve evde beraber yaşadıkları insanlarla ilgili belirsiz durumların içinde kalabilirler. Çarşamba günü ise burç üyeleri kariyerlerinde maddi ilerleme sağlayacakları olanaklarla karşılaşabilirler.

10_0

Oğlak Burcu 22 Aralık- 20 Ocak
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, savaş gezegeni Mars’ın pek rahat edemediği Yengeç burcundan niteliklerini daha kolay ortaya koyabileceği Aslan burcuna giriyor olması. Mars’ın bu konumu, Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar için özellikle ortaklaşa para konularında krizlere açık bir dönemin geldiğine işaret edebildiği gibi yine bu konularda özellikle eşleriyle ve ortaklarıyla tartışmalar yaşamaları olası gözüküyor. Bu hafta, burç üyeleri zihinsel yönden oldukça aktifler. Özellikle Pazartesi ve Salı günleri hayal güçleri sınır tanımayan Oğlaklar, yine aynı günler unutkanlık yaşamaya da meyilliler. Yine Salı günü burç üyelerine arkadaş çevrelerinden oldukça güzel bir destek sağlanabileceği görülüyor. Oğlaklar aynı gün ebeveynleri veya ev hayatlarıyla ilgili bir konuda çatışmalar yaşayabilirler. Çarşambanın ise burç üyelerinin hedeflerini somutlaştırmaları için ideal bir gün olduğu görülüyor.

11_0

Kova Burcu 21 Ocak- 19 Şubat
Bu hafta savaş gezegeni Mars, düşük konumda olduğu Yengeç burcunu terk ederek Aslan burcuna giriyor. Mars’ın bu konumu Kovalar ve yükselen Kovalar için ikili ilişkilerinin ve ortaklıklarının sınanabileceği, bu kişilerle ego savaşlarına girilebileceği ve otorite kurma mücadelesinin yaşanabileceğini gösteriyor. Bu hafta parayla ilgili konular burç üyelerinin gündemini oldukça meşgul edeceğe benziyor. Özellikle pazartesi günü parayla ilgili titiz analiz gerektiren işlere girmek zorunda kalan burç üyeleri hesaplarını doğru tutmaya ve akıl karışıklılığı yaşamamaya özen göstermeliler. İşleri mali konuları barındıran Kovalar ve yükselen Kovalar’ın Salı günü bu konudaki yeteneklerini daha rahat gösterip kariyerlerinde kendilerine daha sağlam bir yer edinmeleri mümkün. Burç üyeleri ayrıca hafta boyunca ofis ortamında kendilerini daha rahat hissedebilirler. Çarşamba günü ise yine parayla ilgili gizli kalmış bir takım konuların su yüzüne çıkabileceği görülüyor.

12_0

Balık Burcu 20 Şubat- 21 Mart
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, savaş gezegeni Mars’ın Ekim ayının ortasına kadar kalacağı Aslan burcuna giriyor olması. Mars mücadele ve girişimle ilişkilendirilen bir gezegendir ve Aslan’daki konumu, Balıklar ve yükselen Balıklar için ofis ortamlarında hareketli günler vaat ediyor. Burç üyeleri, iş yaşamlarında kendilerini daha çok ortaya koymak ve yaratıcı projeleriyle adlarından söz ettirmek isteyebilecekleri gibi ofis arkadaşlarıyla tartışmalara daha meyilli olabilirler. Mars’ın bu konumu burç üyelerinin sportif girişimlerini ise destekler nitelikte. Pazartesi günü ortak para ve miras konularıyla ilgili, beklenmedik gelişme yaşayabilecek olan Akrepler ve yükselen Akrepler ayrıca ikili ilişkilerinde yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için çaba göstermeliler. Burç üyeleri bu hafta ayrıca spekülatif faaliyetlerden ve risk içeren maddi konulardan uzak durmalılar.

Yazan: ENDA

BENZER YAZILAR