YENİ BAŞLANGIÇLAR YAPMA ZAMANI

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı: 6 Ağustos gecesi Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay.

1

Koç Burcu 21 Mart-21 Nisan
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı 6 Ağustos gecesi Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay. Yeni ay zamanları yeni başlangıçlar yapmak, girişimlerde bulunmak, eski ve olumsuz davranış kalıplarından kurtulmak için uygun zamanlardır.  Bu yeni ay özellikle yaratıcılık ve eğlenceyle ilgili girişimleri destekleyen bir etkiye sahip. Bu etki Koçlar ve yükselen Koçlar içinse daha belirgin olabilir. Nisan ayının ilk günlerinde doğan Koçlar, bu olumlu etkiden daha çok yararlanabilirler gibi görünüyor. 8 Ağustos Perşembe günü Merkür 24 Ağustos’a kadar kalacağı Aslan burcuna giriyor. Koç burçları ve yükselen Koçlar, yaratıcı faaliyetlerinde artış, bu konularla ilgili iletişim trafiği içine girebilirler. Yine aynı gün Koçlar, ailesel koşullarını daha iyi iyileştirmek için kendilerini zorlayabilirler. 11 Ağustos Pazar günü ise Koçlar’ın ve yükselen Koçlar’ın yaratıcı düşüncelerinde sınırlanma hissetmeleri ve çevreden gelebilecek eleştirilere karşı pozitif tutumlarını bozmamaları gerekiyor.

2

Boğa Burcu 22 Nisan-21 Mayıs
6 Ağustos Salı gecesi Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, diğer burç mensuplarına olduğu gibi Boğalar’a ve yükselen Boğalar’a da yeni başlangıçlar yapmaları yönünde yardımcı oluyor. Burç üyeleri bu yeni ayın olumlu etkisinden özellikle aileleri ve evleriyle ilgili konularda yararlanabilirler. Evlerini kendi zevkleri doğrultusunda dekore etmek isteyen burç üyeleri bu yeni ayla birlikte ilham dolu fikirlere sahip olabilir. 8 Ağustos Perşembe günü Merkür Aslan burcuna giriyor. İletişim gezegeni Merkür’ün evlerinde çalışmaları gereken Boğalar ve yükselen Boğalar için oldukça destekleyici bir etkisi olabilir. Özellikle sunum yapmayı düşünen Boğalar, Merkür’ün bu konumundan yararlanabilirler. Bugün bazı Boğa burçları ve yükselen Boğalar ise bir süredir akıllarında olan bir projeyi hayata geçirmek için yollara düşebilirler. 11 Ağustos Pazar günü özellikle Nisan doğumlu Boğalar ve yükselen Boğalar eşleriyle fikir ayrılıklarına düşebilir ya da düşüncelerini onlara rahat bir şekilde ifade etmekte zorluk çekebilirler.

3

İkizler Burcu 22 Mayıs- 21 Haziran
6 Ağustos Salı gecesi Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay, bu burca atfedilen yaratıcılık, ön plana çıkma, parlama, liderlik gibi özellikleri olumlu kullanabileceğimiz ve bu konularla ilgili yeni girişimler başlatabileceğimiz bir zamana işaret ediyor. Uranüs’ün de desteğini alan bu yeni ay, İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanların yakın çevreleriyle, kardeşleri ve diğer yakın akrabalarıyla yaşayabilecekleri güzel gelişmelere işaret ederken burç üyelerinin kendilerini yaratıcı bir biçimde ifade edebilme kapasitelerine de büyük katkı sağlayabilir. İletişim gezegeni Merkür’ün 8 Ağustos’ta Aslan burcuna girmesi de yine bu etkiyi kuvvetlendiriyor. Yine bu gün, burç üyeleri miras konularını da içerebilecek maddi durumlarla ilgili yaşanabilecek bir gelişmeye karşı hazırlıklı olabilirler. 11 Ağustos Pazar günü ise tüm hafta zihinlerini fazla yormuş olan bazı burç üyeleri yine zihinsel gerginlikler yaşamamaya dikkat etmeli ve kendilerine dinlenecek zaman yaratmalılar.

4

Yengeç Burcu 22 Haziran-22 Temmuz
6 Ağustos Salı gecesi Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay, yeni başlangıçlar yapabilmemiz ve eskiyi arkada bırakarak kafamızdaki girişimleri başlatabilmemiz için bizlere fırsatlar sunuyor. Bu yeni ay, Yengeçler ve yükselen Yengeçler içinse burç üyelerinin maddi konularda yaratabilecekleri bir takım fırsatlara işaret etmekte. Yine bu yeni ayın etkisiyle sanatsal yeteneklere sahip burç üyeleri yaratıcı kapasitelerini daha rahat ortaya koymaya başlayabilirler. Merkür’ün 8 Ağustos’ta Aslan burcuna geçiyor olması önümüzdeki 3 haftalık dönemde Yengeçler’in iletişim becerilerini daha iyi kullanarak maddi kaynaklarını geliştirmesine ve yeteneklerini sergilemesine fırsat verebilir. Bu yeni ay Yengeçler için Uranüs’ün etkisiyle kariyer alanında da beklenmedik fırsatlar doğurabilir.  Bu hafta Yengeçler için ortaya çıkan bir etkinin de kendi inançlarını karşısındakilere kabul ettirmeye çalışma yönünde olabileceği görülüyor. 11 Ağustos Pazar günü Yengeçler, bir takım eğlenceli aktiviteler için maddi kaynaklarını biraz zorlayabilirler.

7

Aslan Burcu 23 Temmuz- 22 Ağustos
6 Ağustos Salı gecesi Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay, Aslan burçlarının ve yükselen Aslanlar’ın kişilik alanlarını etkileyerek burç üyelerinin hayatlarında yeni ufuklara yer açmaları için olanak veriyor. Yeni ayların başlangıçlar yapmak ve yeni kararlar almak için çok uygun zamanlar olduğunu düşünürsek Aslanlar bu olumlu etkiyi kendilerini geliştirmek ve daha verimli bir şekilde ortaya koymak için kullanabilirler. Uranüs’ün de olumlu etkisini alan bu yeni ay, uzaklardan gelebilecek sürpriz gelişmelerin de yaşanabileceğine dikkat çekiyor. İletişim gezegeni Merkür’ün 8 Ağustos’ta Aslan burcuna geçmesi Aslanlar’ın kendilerini ortaya koyma yönünde yaratıcı ifade yeteneklerini artırıcı bir unsur olarak öne çıkabilir. Bu hafta özellikle Temmuz’un son günleri ve Ağustos’un ilk günlerinde doğan Aslanlar kendi içlerine dönerek bol bol meditasyon yapabilir, bazıları bu süreçte içlerindeki iyileştirici gücün farkına varabilirler. 11 Ağustos Pazar günü ise bazı Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar yaşlı bir aile bireyi ile fikir çatışmasına düşebilirler.

8

Başak Burcu 23 Ağustos- 22 Eylül
6 Ağustos Salı günü Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, yaratıcılık, liderlik, söz sahibi olma gibi konularda tüm burçlara olumlu etkiler verirken Başak burçlarının ve yükselen Başaklar’ın bu etkiden daha içsel bir düzeyde faydalanabilecekleri görülüyor. Bu yeni ayın etkisiyle pek çok burç üyesinin iç dünyalarının zenginliğini fark etmesi olasıyken iletişim gezegeni Merkür’ün 8 Ağustos’ta Aslan burcuna girmesiyle Başaklar’ın bu içselleştirmeyi daha rahat yapabileceklerini söyleyebiliriz. Uranüs’ün de desteğini alan yeni ay, Başaklar’ın kendilerini aniden dönüştürebilme yeteneklerinin de açığa çıkabileceğini gösteriyor. Başaklar için bu hafta sosyal bakımdan aktif olacakları ve kendilerini geniş arkadaş gruplarının içinde bulacakları bir hafta. Özellikle Eylül başında doğan burç üyeleri bu hafta eğlencenin dozunu iyi ayarlamalılar. 11 Ağustos Pazar günü ise burç üyeleri, yakın çevreleriyle ilgili gizli kalmış bir konunun açığa kavuştuğuna şahit olabilirler.

5

Terazi Burcu 23 Eylül- 22 Ekim
6 Ağustos Salı gecesi Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, artık işe yaramayan eski düşünce kalıplarından sıyrılmamız ve yeni ufuklara doğru yelken açmamız için bize fırsatlar sunuyor. Teraziler ile yükseleni Terazi olanlar ise bu yeni aydan sosyal çevreleri, arkadaşlık ilişkileri ve geleceğe dair taşıdıkları ümitler çerçevesinde yararlanabilecekken ani değişimler gezegeni Uranüs’ün de destekleyici etkisiyle hiç akıllarında yokken yeni bir ilişkiye başlamaları da olası gözüküyor.  Bu etkiden özellikle 4-9 Ekim doğumlu Teraziler’in yararlanması daha mümkün olabilir. Merkür’ün 8 Ağustos Perşembe günü Aslan burcuna geçmesiyle arkadaş çevrelerinde iletişim güçlerini iyice artıran Teraziler, bu hafta kariyerleriyle ilgili ev hayatlarını da içine alan bir durumla ilgili şanslarını zorlayabilir ve başarılı olabilirler. Burç üyelerinin 11 Ağustos Pazar günü sosyal ortamlarında biraz sıkılgan bir tavır içinde olmaları olası.

6

Akrep Burcu 23 Ekim- 22 Kasım
6 Ağustos Salı gecesi Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay, bizleri yeni başlangıçlar yapma konusunda desteklerken bu yeni girişimlerin Aslan burcuna atfedilen liderlik, yaratıcı ifade, parlama, söz sahibi gibi olma konularda gerçekleşebileceğini gösteriyor. Akrep burçlarının ve yükselen Akrepler’in kariyer alanında gerçekleşecek olan bu yeni ay, onlara ofis ortamlarında sürprizli durumlar vaat etmesinin yanı sıra bu alanda yeniliklere açık olacaklarını da gösteriyor. Yine bu yeni ayın etkisiyle burç üyeleri ve yükselen Aslanlar yeni ayı takip eden günlerde terfi alabilecekleri gibi yaratıcı bir projeleriyle çok konuşulabilir ve takdir görebilirler. 8 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle Akrepler kariyer alanlarında iletişim güçlerini ve zihinsel kapasitelerini daha çok kullanabilirler. Bu hafta ayrıca özellikle kasımın ilk günlerinde doğan bazı Akrepler’in yakın çevrelerini inançla savundukları bir konuyla ilgili ikna etmeye çalışabilecekleri görülüyor.

9

Yay Burcu 23 Kasım- 21 Aralık
Yeni ay zamanları eskiye bir sünger çekip, yeniliklere kucak açmaya hazır olduğumuz zamanlara işaret eder. 6 Ağustos Salı gecesi Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay da Yay burçları ve yükselen Yaylar için olumlu gelişmelerin yaşanabileceğine dikkat çekiyor. Yurtdışında eğitim görmeyi düşünen genç Yaylar bu yönde kararlarını netleştirebilecekken ideallerini gerçekleştirme yolunda da daha emin adımlar atabilirler. Uranüs’ten de olumlu etki alan yeni ay, Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar için yabancılarla sürprizli tanışmalara ve yeni doğan aşklara da işaret ediyor olabilir. Bu hafta bazı Yaylar ve yükselen Yaylar parasal kaynaklarıyla ilgili şanslı sayılabilecek dönüşümler yaşayabilirler. 11 Ağustos Pazar günü ise bazı burç üyeleri bilinçaltlarındaki korkularla yüzleşmek zorunda kalabilir ve ideallerini çok yüksek tuttukları için kendileriyle bir iç çatışmaya girebilirler.

10_0

Oğlak Burcu 22 Aralık- 20 Ocak
Yeni başlangıçları simgeleyen ve girişimlerimiz için uygun koşullara zemin hazırlayan yeni ay zamanları, bizi yıpratan ve gerileten durumları arkada bırakmamız için de yararlı etkiler taşır. Salı gecesi Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay, Oğlak burçları ve yükselen Aslanlar için miras, mal paylaşımı gibi ortaklaşa para konularıyla ilgili bir meseleyi ele almayı ve bu meseleden yarar sağlayacak gelişmelerin olabileceğini gösteriyor. Yeni aya olumlu açı yapan Uranüs, evle ve aileyle ilgili konuların da bu bağlamda gündeme gelebileceğini gösteriyor. Haftanın ilerleyen günlerinde Oğlaklar üzerlerinde biraz baskı hissedebilirler. Burç üyeleri ve yükseleni Oğlak olanlar eşlerinin ve birlikte oldukları kişilerin görüşlerine daha fazla önem verdikleri takdirde onlardan yarar sağlamaları olası gözüküyor. 11 Ağustos Pazar günü arkadaşlarıyla veya dahil oldukları sosyal gruplarla ilgili bir meselenin, burç üyelerinin biraz canını sıkabileceği görülüyor. Oğlaklar bahsi geçen gruplarla iletişim kopukluğu yaşamamak için özen göstermeliler.

11_0

Kova Burcu 21 Ocak- 19 Şubat
6 Ağustos Salı gecesi Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, Kovalar’ın ve yükselen Kovalar’ın ilişki alanlarında meydana geleceğinden burç üyeleri için bu konuyla ilgili gelişmeleri ön plana taşıyacağını söyleyebiliriz. Yeni ay zamanları taze başlangıçları simgelediğinden burç üyelerinin ilişkileriyle ilgili yeni kararlar almaları ya da yeni bir ilişkiye başlamaları mümkünken özellikle yaratıcı bir sektörde ortaklı iş yapmayı düşünen Kovalar da yeni ayın olumlu etkisinden yararlanabilirler. 8 Ağustos’ta iletişim gezegeni Merkür’ün Aslan burcuna girmesi ve Uranüs’ün yeni aya olumlu açı yapması da Kovalar’ın ve yükselen Kovalar’ın yukarıda belirttiğimiz alanlarda girişimlerini kolaylaştırabilir. 11 Ağustos’ta ise Kovalar gelecekte sağlam temeller oturtmak istiyorlarsa eşleriyle ya da ortaklarıyla iletişimlerinde gerilmemeye ve bunu dışarıya yansıtmamaya özen göstermeliler.

12_0

Balık Burcu 20 Şubat- 21 Mart
6 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, Balık burçlarına ve yükselen Balıklar’a iş ortamlarında yeniliğin yanı sıra günlük rutinlerini yeniden düzenleyebilecekleri fırsatlar da getiriyor. Pek çok burç mensubu bu yeni ayın etkisiyle bir spor salonuna üye olabilir, sağlıklarına daha çok özen gösterebilir ya da ofis ortamlarını daha yaratıcı ve eğlenceli bir yer haline dönüştüremeye çalışabilir. Uranüs’ün yeni aya yaptığı olumlu açıyla Balıklar ve yükselen Balıklar, ofis ortamlarında yeteneklerini daha rahat ortaya koyabilirken 8 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle yine iş hayatlarında iletişimin hız kazanacağı söylenebilir. Bu hafta bazı burç üyeleri içinse aşktan yana şanslı günler de kapıda. Özellikle Şubat’ın son günlerinde doğan Balıklar bu etkiden daha çok yararlanabilirler. 11 Ağustos Pazar günü ise bazı burç üyeleri idealleriyle yapmakta oldukları işin çatıştığını fark edebilir ve bu konu üzerine düşünmek zorunda kalabilirler.

BENZER YAZILAR