DAMBILLAR

Dambıllar da akıllandı artık!

Milattan önce üretilmiş hantal dambılların odanın bir köşesinde gereksiz yer kaplamasına hiç gerek yok! Onları tavan arasına kaldırırsan da bir daha da görmeyeceğin kesin. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur, böylece formunu kaybediverirsin. Bu yepyeni ürünler hem oldukça pratik hem de fazla yer tutmuyor. Hiç endişelenme, bu süper tasarımlar seni şekle sokacak. Kendine en uygun olan ürünü seç ve evde kas geliştirmenin keyfine bak! Bu pratik fitness ürünlerini uzak bir yere giderken bile yanında taşıyabilirsin.

York Advantage DialTech 32,5 kg Dambıl Seti
Eskileri neden atalım? Bu kullanışlı dambıl seti hem spor salonları hem de ev için oldukça ideal! 2,5 kilogramdan 32,5 kilograma kadar ayarlanabilir disklerden oluşan ağırlık setiyle, evde bir ordu dolusu dambıl barındırmaktan kurtulacaksın. Ağırlık ayarlamasını bir-iki saniye içinde yapabilir, plastik tutamaç sayesinde elin kaymadan kolaylıkla kaldırabilirsin. Üstelik dambılları koyduğun raf da çok şık ve dekoratif görünüyor.
www.finspor.com

Technogym Wellness Bag
Eskileri neden atalım? Seyahate çıkarken herhangi bir bavula kolaylıkla yerleştirilen Wellness Bag’i, egzersiz matınla beraber taşıyabilirsin. Ğçinde iki elastik kayış, iki el tutamacı, iki ayak bileği kayışı ve iki ayak kayışı bulunan ürünle birbirinden çeşitli denge ve kuvvet egzersizleri yapmak mümkün. Seyahatte spordan kaytarmak için hiçbir mazeretin kalmadı artık!
www.technogym.com.tr 

Technogym Wellness Rack
Eskileri neden atalım? Şahane ve oldukça pratik bir idman aksesuarı olarak tasarlanan Wellness Rack, kuvvetli disk rafı sayesinde evde ve her yerde rahatlıkla antrenman yapmayı sağlıyor. Vücuda form ve esneklik kazandıran ürünü seyahat ederken yanında kolaylıkla taşıyabilirsin. Evde, ofiste, otelde, her yerde kullanmak mümkün, üstelik fazla yer de kaplamıyor.<p>
www.technogym.com.tr

 

BENZER YAZILAR