TONİFİT’LE SPORUNU EVDE YAP!

Evde kullanıma uygun, “Tonifit” farklı kas gruplarınızı çalıştırarak vücudunu şekle sokuyor!

İstanbul Forum’da 5.000, Ankara Kentpark AVM’de 3000  metrekarelik dev mağazalarıyla hizmet veren Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri  Decathlon’da yok yok! Decathlon’da standart spor ürün ve ekipmanlarının yanı sıra hiçbir yerde bulamayacağın  tasarım ve inovasyon ödüllü ürünler de bulunuyor!

Decathlon’da her kullanıcıya ve  her ihtiyaca uygun standart spor ekipmanlarının yanı sıra  son derece yaratıcı ve  teknolojik, başka hiç bir yerde bulunamayacak spor ekipmanlarını da bulmak mümkün. Decathlon’da bulabileceğin  “Tonifit” adlı küçük egzersiz aleti sana  evde  formunu  koruma  fırsatı sunuyor!

Evde kaslarını şekle sokmak ve pratik bir şekil de form tutmak için dizayn edilmiş  olan Tonifit, spor salonunu evine  getiriyor. Tonifit’le herkesin kolayca uygulayabileceği  hareketler  kaslarını  güçlendirir ve şekle  sokar. Yastık şeklindeki ergonomik tasarımıyla rahatça egzersiz yapmanı  sağlayan Tonifit, şık tasarımıyla evin  dekorasyonuna da uyum sağlar.

Tonifit’ten en iyi sonucu alman  için  Decathlon’un  spor  uzmanları  her gün 9  farklı hareket yapmanı  öneriyor.  Biceps, triceps, bel kasları, kalça, bacak kasları, bel ve göğüs kaslarını çalıştıran hareketlerle Tonifit vücudunu  şekle sokacak! Tonifit’le  evde  spor  yapmak artık çok daha pratik ve eğlenceli!

Domyos Tonıfıt ’in fiyatı yanlızca 79,90 TL .*

* 2011 Ağustos fiyatıdır .

BENZER YAZILAR