YILBAŞINDA SPA KEYFİ

Yeni yılda girerken kendinizi yenilemek istiyorsanız, yılbaşı arifesinden itibaren bir SPA oteline veya merkezine uğrayıp, hem vücudunuzu hem de ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Richmond Nua Wellness SPA

SPA kültürünün Türkiye’deki yaratıcısı Richmond Nua Wellness SPA, yeni yılı farklı ve arındırıcı bir program eşliğinde karşılıyor. Nua misafirleri, ülkenin ilk ve tek destinasyon SPA’sında yeni yıla yenilenmiş giriyor. Sudan gelen sağlık ile geçen saatlerin ardından unutulmaz bir yılbaşı yemeği, Vals Orkestrası ile keyİfli saatler, geleneksel Nua brunch’ı ve yılın ilk gününde arındırıcı masaj ve terapiler… Nua yeni yıl gecesi için hazırlanan özel paket ve sürprizlerle misafirlerine dinlenirken eğlenmenin anahtarını sunuyor. Richmond Nua misafirleri, yılın ilk günlerinde göl kenarında sıcak bitki çaylarını yudumlamanın, beraberinde rahatlatıcı masajların ve sıcacık buhar odalarının keyfini çıkarıyor. Bu huzurlu tatili düşleyen herkes, yeni yılda da Richmond Nua’da buluşuyor.

Yılbaşı program fiyatları:
Tek Gece:
Çift kişilik odada kişi başı: 275 € + %8 KDV
İki Gece: Çift kişilik odada gecelik kişi başı: 195 € %8 KDV

İletişim için:
Richmond Nua Wellness Spa
Adres:
Kumbaz Mevkii Rüstempaşa Mah. Sapanca-Adapazarı
Tel: 0264 582 21 00
Web Adresi: www.richmondnua.com

SANDA SPA

Yeni yıla yepyeni bir enerjiyle başlangıç yapmak ya da sevdiklerinize unutamayacakları bir hediye vermek istiyorsanız SANDA SPA’nın yılbaşına özel Crystal masajını tercih edebilirsiniz. İyi enerjiyi açığa çıkaracak, kişinin kendini “iyi hissetmesini” sağlayacak, zihin ve beden yorgunluğundan uzaklaştıracak bu özel masaj, vücut ve baş masajı olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Crystal masajı sayesinde 70 dakika içinde kendinizi kısa bir tatil yapmış kadar yenilenmiş, mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bu özel masajı sevdiklerinize armağan ederek keyifli ve benzersiz bir deneyim yaşamalarını sağlayabilirsiniz. Crystal masajı, 50 dakika vücut, 20 dakika ise derin dinlenmeyi sağlayacak baş masajı olmak üzere toplam 70 dakikadan oluşuyor. SANDA SPA’nın, eski çağlardan bugüne uzanan “kristal ile tedavi yöntemleri”nden esinlenerek hazırladığı Crystal masajı, kuvvetli enerjiler yayan ve bu enerjileri olumlu yönde dengeleyen değerli taşlar kullanılarak uygulanıyor. Vücutta belirli noktalara yerleştirilen bu taşlar, stresi yok ederek, bedendeki enerji düğümlerini ve negatif enerjiyi temizleyerek kişinin kendini iyi hissetmesine olanak tanıyor. Shiatsu, İsveç, Thai ve Lomi Lomi masajlarını kristal taş uygulamasıyla birleştiren bu özel vücut masajı, vücudun tüm gerginliğini atmasını, beden ve ruhun denge ve ahenk içerisinde olmasını sağlıyor. Baş masajı ise zihin yorgunluğundan uzaklaşmanızı sağlıyor. Masaja başlamadan önce ise ayak yıkama seremonisi ile masaja hazırlık sağlanıyor. Derin dinlenme etkisi verecek masajın başlangıcı için, masaj yapılacak olan bölgeye önce sıcak havluyla gevşetici kompresler uygulanıyor. Üstelik hediyenizi web sitesi üzerinden de satın alabilirsiniz. (www.sandaspa.com/hediye)

Fiyatı:
70 dakikalık Crystal masajını SANDA SPA’da 145 TL’ye deneyebilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

İletişim için:
SANDA SPA-İstinye
Adres:
İstinye Park Alışveriş Merkezi İstinye-İstanbul
Tel: 0212 367 2060

SANDA SPA-Trio
Adres:
Hillside City Club Trio Trio Konutları No: 99 Kozyatağı-İstanbul
Tel: 0216 472 0072

Web:
  www.sandaspa.com

MyClub KlappSPA

Yeni yıla bakımlı ve pırıl pırıl bir cilt ile girmek isteyenler için 24 ayar altın bakımı MyClub KlappSPA’da konuklarını bekliyor. Zenginliğin ve gücün simgesi olarak, 6.000 yıldan fazla zamandır bilinen Altın, şimdi Ceremony Of Gold serisiyle cilde tazelik ve pozitif enerji vermek için Klapp SPA tarafından yeniden formüle edilerek yüz ve vücut bakımı olarak MyClub’da uygulanıyor. Serinin içerisindeki 24 ayar altın tanecikleri cildin immun sistemini güçlendirerek fark edilir düzeyde sağlık katıyor. 24 ayar altın bakımı özellikle yaz mevsimi sonrası güneşin olumsuz etkilerinden dolayı yıpranan cildi yenileyebilmek için Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği mükemmel bir bakım kürüdür. Eşinizle, sevgilinizle yeni yıla altın ışıltısında girmek istiyorsanız randevunuzu şimdiden alın ya da her şeyi bırakıp altın ışıltısını kendinize yansıtın…

İletişim için:
MyClub World
Adres:
Barbaros Mah. Dereboyu Cad. Leylak Sk. No: 4 C-7 Batı Ataşehir-İstanbul
Tel: 0216 687 14 14

Concorde De Luxe Resort

Yeni yılı Concorde De Luxe Resort’ta karşılamak isteyenler dinlenmenin ve eğlencenin tadına doyacaklar. Yılbaşı gecesine özel bir balo gecesi düzenleyen Concorde De Luxe Resort Hotel’de Koray Orkestrası’nın 60-70 ve 80’li yıllardan esintileri ile unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz. Çeşitli şovlar ve dans gösterileri ile renklendirilecek gecede yeni yılı tüm coşkusu ile kutlamak için tüm ayrıntılar düşünüldü. Yeni yıla daha canlı ve zinde girmek isteyenler için toplam 4000 metrekare alan üzerine kurulan Carpe Diem SPA Merkezi sizi eşsiz bir dünyaya taşıyor. Carpe Deim SPA’nın modern ekipmanlar ile sizler için özel tasarlanan bakım kabinleri, eşsiz bakımları, sessiz ve huzurlu atmosferi ile beden, zihin ve ruh bütünlüğünüzü yeniden sağlayacak.  Birbirinden farklı masaj terapileri, SPA bakımları, dünyaca ünlü Fransız markası Thalgo ile yapılan uygulamalar ile canlanın, yenilenin ve kendinizi şımartmanın keyfini çıkartın.

İletişim için:
Concorde De Luxe Resort
Adres:
Lara Turizm Merkezi Lara-Antalya
Tel: 0242 352 26 26
Web Adresi: www.concordehotel.info

Swissôtel / Amrita SPA & Wellness

Konusunda uzman bir kadroyla servis veren Amrita SPA & Wellness’ta sıcak taş uygulamalarından çamur ve yosun banyolarına, tuzlu buhar banyosundan bitkisel buhar banyosuna, aromatik bakımlardan kuru, buharlı aroma terapi ve kromoterapili saunalara, ileri teknik DNA çözümlerine dayalı Anti-Aging programlarından selülit tedavilerine, çok kapsamlı güzellik bakımlarından cilt uygulamalarına, masaj havuzlarından tamamen doğal ürünlerle gerçekleştirilecek SPA masajlarına, yüz masajlarından kişiye özel SPA paketlerine kadar birçok hizmet sunuluyor. 14 farklı terapi odası, doğu ve batı tekniklerinin iyileştirici özelliklerinin birleştirildiği terapiler, SPA Suiti, çiftler için terapi odası ve dinlenme alanları ile Amrita SPA & Wellness güne zinde başlamak isteyenlerin ilk tercihi olacak. Asya’dan gelen SPA kültürünü batının çizgileriyle birleştiren Amrita SPA & Wellness, geleneksel Türk Hamamı, kişiye özel VIP Hamamı ve Gelin Hamamı ile de hamam kültürüne modern çizgiler getiriyor. Amrita SPA & Wellness, haftanın yedi günü 07:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Siz de yılbaşı öncesinden bakım kürlerinden birini deneyebilir ayrıca yılbaşı için Amrita SPA & Wellness’tan sevgilinize masaj sertifikası hediye edebilirsiniz. Sıcak taş uygulamalarından çamur ve yosun banyolarına, tuzlu buhar banyosundan bitkisel buhar banyosuna, aromatik bakımlardan kuru, buharlı aroma terapi ve kromoterapili saunaların bulunduğu Amrita SPA & Wellness’ın “Couple Suite”inde yılbaşında sevdiğinizle birlikte keyifli ve özel bir gün geçirebilirsiniz. Uzman eller tarafından yapılan “Relaxing Masaj” ile tüm streslerinizden arınırken, şampanya, çikolata ve meyvelerden oluşan sürpriz ikramlar da sizleri bekliyor. Ayrıca “Private Hamam”ında gerçekleştireceğiniz masajlarla da sevdiğinizle çok özel bir gün yaşayabilirsiniz.

İletişim için:
Swissôtel / Amrita SPA & Wellness
Adres:
Bayıldım Cad. No: 2 Maçka Beşiktaş-İstanbul
Tel: 0212 326 11 00
Faks: 0212 326 11 22
Web Adresi: www.swissotel.com.tr
e-posta: istanbul@swissotel.com

BENZER YAZILAR