KURUMLARA TOKSİNLERDEN ARINMA FIRSATI

Kempinski Hotel Barbaros Bay, Six Senses SPA profesyonellerinin danışmanlığında Kurumsal Detoks Programı hazırlandı.

Kurumsal Detoks Programı, bireylere ve kurumlara, kendilerini günümüz rekabet koşullarına ve yönetim modellerine göre yenilemeleri için gerekli platformu yaratacak şekilde özel olarak tasarlandı.

Program, karar verici mekanizmaların, kişisel bir deneyim olan detoksu aynı zamanda bir kavram olarak kurumlarına taşımalarını öngörüyor. Kurumsal Detoks Programı kapsamında, kurumların yönetim ve icra kurulu toplantıları, karar verici düzeydeki yönetici workshopları, takım çalışmaları yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Kurumsal Detoks Programı, Bodrum’un dinlendirici atmosferi, Kempinski Hotel Barbaros Bay’in sunduğu konfor ve Six Senses SPA tarafından hazırlanan çok özel detoks programının bileşiminden oluşuyor.

Detoks yapmak, zihnimizi atıklardan temizlememizi sağlıyor. Böylece daha düzgün kararlar alınıp, daha iyi seçimler yapabiliyor. Ayrıca detoks yapılması, hoşlanılmayan ve sağlık için zararlı olan alışkanlıkları değiştirmeye olanak tanıyor. İnsanların kararlarını daha rahat ve sakin bir şekilde vermesi yaşamlarında büyük önem taşıyor. Kurumsal Detoks programı ise bu felsefenin, şirketlerin alacağı stratejik kararlara pozitif etkiler sağlamasını hedefliyor. Profesyonel ekibi ve teknolojik ekipmanları ile şirketlere kusursuz toplantılar yaşatan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, toplantı, konferans ve prezantasyonlar için her türlü detayı düşünerek, toplantılardan, beklentilerin ötesinde bir verim almayı sağlıyor…

Kurumsal Detoks nasıl yapılıyor?
Kurumsal Detoks; toplantı gruplarına özel besleyici içeceklerden, vücudu istenmeyen toksin ve gereksiz maddelerden temizlemek için hazırlanan besleyici yemeklerden, kan akışını artırıcı egzersizlerden, pozitif enerji artışı ve kan akışını arttırıcı yoga uygulamalarından, zihni atıklardan temizlemek ve sağlıklı düşünebilmek için zihni dinlendirerek detoks sürecine destek veren özel SPA uygulamalarından oluşuyor.

Kurumsal Detoks Programı’nda Six Senses SPA kürleri, hafif egzersizler ve meditasyon sayesinde zihin ve vücutlarını dinlendirecek olan üst düzey yöneticiler, aynı zamanda arınma yoluyla duyularını ve analitik yeteneklerini geliştirme fırsatı da bulacak.

Dinlenmeye ayırdığınız kısıtlı zamanınızı en kusursuz biçimde değerlendirebilmek için gözlerden uzak ve huzurlu bir ortam ile birbirinden lezzetli tatlar sunarak mükemmelliği yeniden tanımlayan Kempinski Hotel Barbaros Bay, sunduğu tüm cazip olanakların yanı sıra ‘meeting concierge’ yöneticisi ile toplantılar için de vazgeçilmez bir buluşma noktası sunuyor.

İletişim için:
Kempinski Hotel Barbaros Bay

Adres: Kızılağaç Koyu Gerenkuyu Mevkii Yalıçiftlik-Bodrum-Mugla
Tel: 0252 311 0303 / 0532 334 4021
Web Adresi: www.kempinski.com/bodrum
e-posta: gizem.oflazoglu@kempinski.com

BENZER YAZILAR