Test Edildi, Onaylandı

Runner’s World ödüllü adizero adios boost 3.0 hem performansı hem de şık tasarımıyla tam not aldı. 

Adidas Running, rekor kıran ayakkabısı adizero adios 2.0’ın ardından geliştirilen en yeni ürünü adizero adios 3.0 ile Runner’s World International tarafından verilen En İyi Güncelleme Ödülü’nü aldı. Ayakkabı, Runner’s World tarafından “esnek adımlar sağlayan en hafif, en hızlı ayakkabı” tanımlandı.

Yenilenmiş modelde, adidas’ın öncü boost teknolojisi kullanıldı. Sağlam köpüklü biçim bitmeyen bir enerji verirken, ilave denge sağlıyor. Continental Rubber malzemeli dış tabanda yapılan yenilikler ile birlikte, microfit üst kısım ve torsion sistemi de Runner’s World test uzmanları tarafından övgüyle karşılandı ve önceki adizero adios modellerinden “çok daya iyi” olduğuna dair yorumlar aldı.

adizero adios’un maraton tarihinde büyük başarıları var. Orjinal model, 2008 Berlin Maratonu’nda dünya rekoru kıran Haile Gebrselassie tarafından giyilmişti. adizero adios 2.0 modeli, 2014 Berlin Maratonu’nda 2:02:57 başarısını gösteren Dennis Kimetto tarafından, adizero adios boost 3.0 ise art arda üçüncü defa New York Maratonu’na katılan Mary Keitany tarafından giyildi.

Bu etkileyici modeli adidas Runners İstanbul koçlarından Mehmet Boztepe sizin için test etti ve izlenimlerini şöyle aktardı: “43. Berlin Maratonu’nda koşarken adizero adios boost 3.0’ımın adeta bana sahip olduğumdan daha fazla enerji verdiğini hissettim. Bu his de sürekli önde olma, lider olma ve kazanma isteğini beraberinde getirdi. Maraton süreci boyunca istediğim tempoda koşarken, ayakkabılarım sert zeminlerde oluşan darbeyi sorun çıkarmadan engelledi. Eklem sağlığı güvencesini üst seviyeye çıkaran bir pist konforu da sağladı. adizero adios boost 3.0, özellikle rallisi yüksek bunun gibi uzun yol koşularındaki sert virajlarda olağanüstü bir avantaj elde etmeme fırsat tanıyor. Boost teknolojisinin, maraton koşularında sık yaşanan kas yıkımlarına bağlı krampları geciktirme özelliği de dikkate alındığında, tüm koşuculara bunun gibi boost teknolojisini içeren bir ürünü mutlaka kullanmalarını ve rekabet üstünlüğü hazzını yaşamalarını tavsiye ediyorum. Hayatımda giydiğim en iyi koşu ayakkabıları, adidas adizero serisine ait diyebilirim.”

BENZER YAZILAR