FIT IN CLASS’TAN ÖNERİLER: HANGİ GRUP DERSİ BANA GÖRE?

Fit in Class’ta tek bir üyelikle tek bir salona bağlı kalmadan, İstanbul’da yer alan farklı birçok salon ve stüdyoda yogadan, pilatese, zumbadan spinninge, kickbokstan crossfite kadar kadın erkek herkese hitap eden birçok grup dersi seçeneği bulunuyor. İşte size en uygun grup ders aktiviteleri…

fit-in-class

Zumba

Dans etmeyi seven, kilo vermek isteyen ve kilo verirken de eğlenmek isteyen biriyseniz zumba tam size göre bir grup dersidir. Fit in Class üyeliğiniz ile Fitwomen, Dans Point, W Sports Club, Fitistanbul, Caroline Fitness, Sports Universe, Eflatun Spor gibi daha onlarca farklı salonda zumba derslerine katılabilir ve eğlenerek forma girebilirsiniz.

Pilates

Derdiniz çok fazla yorulmadan sağlıklı bir şekilde vücudunuzu şekillendirmek, sıkılaşmak ve forma girmekse kesinlikle pilates yapmalısınız. Fit in Class üyeliğiniz ile Qualittasspa, Mood City Club, Luce Pilates, Thin Spa, Aura Yaşam Merkezi, Ataköy Pilates gibi daha yüzlerce stüdyo ve salonda pilates derslerini salon üyeliğine gerek duymadan deneyebilirsiniz.

Yoga

Hem ruh hem de beden sağlığına katkısı olan yoga ile esnek bir vücuda sahip olabilirsiniz. Fit in Class salonlarından olan Omsiva Yoga, Gym Maslak, Gym Bebek, Dailyoga by Dicle, Reef Fitness gibi birçok salon ve stüdyo da yoga ile tanışabilirsiniz.

Spinning

Metabolizmayı ateşleyen spinning bisikletleriyle yapılan bu grup dersi ile saatte 500 ila 700 kalori arasında kalori yakabilirsiniz. Fit in Class ile başta Zone Club ve Urban Riders olmak üzere seçkin spor küluplerinde spinning ile form tutabilirsiniz.

Crossfit

Kendi vücut ağırlığınızı kullanarak etkili bir denge, direnç ve sağlamlık çalışması arayanlar için tercih edilecek grup dersi kesinlikle crossfittir. Fit in Class ile başta Crossfit Balaban şubeleri olmak üzere farklı birçok lokasyonda crossfit derslerini deneyimleyebilirsiniz.

Kickboks

Daha çok bir savunma sporu olarak bilinse de sanat dünyasındaki birçok ünlü isim formunu kickboks ile koruyor. Fit in Class üyeliğinizle W Sports Club, Gym Bebek, Aktunç Gym, Tunç Fight Club, Halis Avşar Spor Kulübü, 7/24 Fitness gibi alanında uzman kickboks salonlarını keşfedebilirsiniz.

www.fitinclass.com

BENZER YAZILAR