Reebok ve Spartan Race iş birliği

Dünyanın en ünlü engelli koşu serisi Spartan Race ile Reebok arasındaki iş birliği, New York’ta düzenlenen bir etkinlikle duyuruldu. 

Outside Magazine’in 2012’de ‘Best Obstacle Race’ seçtiği, dünyanın en ünlü engelli koşu serisi Spartan Race ile Reebok, uzun yıllar sürecek bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği, Reebok’ın son zamanlarda en hızlı gelişen sporlardan biri olan engelli koşuya duyduğu inancı vurguluyor.

İş birliğinin ilk adımı olarak Reebok, 26 ve 27 Ocak’ta Temecula, Kaliforniya ayağı ile başlayan yarış serisinin resmi sponsoru oldu. Spartan Race serisine özel tekstil, ayakkabı ve aksesuvar desteği sağlayan marka, buna ek ilave olarak gelecek sezonlarda Spartan Race’in global pazarlama kampanyalarında da yer alacak. Böylece engelli yarış ilk kez büyük bir kampanya kapsamında dünyada duyurulacak.

Reebok Spartan Race yarışmacılarının ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanacak özel Reebok koleksiyonu ise, 2013 sonbaharında piyasaya sürülecek.

Engelli koşu heyecanı

Bu heyecan verici işbirliği, New York’ta “The Reebok Spartan Race Times Square Challenge” etkinliği ile duyuruldu. Times Meydanı’nda gerçekleştirilen engelli macera yarışına, Aktrist / Model Brooklyn Decker, NY Giants Amerikan futbol takımının yıldızı Tiki Barber, Spartan Race Şampiyonu Hobie Call ve 2012 Reebok CrossFit Games’deki engel yarışının şampiyonu olan Spencer Hendel’ın da aralarında bulunduğu yüzlerce yarışmacı katıldı.

2010 yılında hayata geçirilen Spartan Race serisine, 2013 yılında 500 bin katılımcı olması bekleniyor. Şimdiden 2,3 milyondan fazla insanın Facebook’ta takip ettiği Spartan Race, engelli yarış alanında akla ilk gelen serilerden biri. Zorluk derecesi giderek artan üç farklı mesafeyi içeren bölümleriyle, dünyanın birçok noktasında düzenlenen Spartan Race,500.000 dolar ödüllü Dünya Şampiyonası Finali ile son buluyor. Spartanrace.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsin.

BENZER YAZILAR