ÇALIŞMAYAN KAS KALMASIN

Komple gelişim vadeden tüm vücut antrenmanları, aynı anda hem yağ yakıp hem de kas yapmanızı sağlayan en bilindik yollardan biridir. Bu antrenman programı ihmal ettiğiniz kaslarınızı çalıştırmanın yanı sıra, hedeflerinize kısa sürede ulaşmanıza da yardımcı olabilir.

Tüm vücut kaslarının çalıştırıldığı antrenmanlar, sadece spor salonuna yeni kaydolan üyelerin yapması gereken bir antrenman değildir. Aynı anda birçok kas grubunun çalışmasını sağlayan bu antrenmanlar, ihmal ettiğiniz kas gruplarını yeniden çalıştırmanın yanı sıra, metabolizmanızı toparlanma süreci boyunca daha çok çalıştırarak, egzersizden sonra bile kalori yakmanızı sağlar. Kişisel çalıştırıcı Hüseyin Bollu tarafından hazırlanan bu antrenman programıyla tüm vücut
kaslarınızı geliştirirken, yağ oranınızı da ciddi seviyede düşürebilirsiniz.

TALİMATLAR Hareketleri belirtilen sırayla ve tekrar sayılarıyla yapın. Hareketlerde 10 tekrarı çıkarabileceğiniz ağırlıklar tercih edin ve mümkün olursa 12 tekrara kadar çıkmaya çalışın. Antrenmanı kendi programınıza ek olarak haftada 1-2 kez yapabileceğiniz gibi, başlı başına bir program olarak da haftada 3-4 gün yapabilirsiniz.

BENZER YAZILAR