EKİPMANSIZ TÜM VÜCUT PATLAMASI

Coss Marte’nin hapishanelerden esinlenerek yarattığı ConBody yöntemiyle dönüşümü başlatın.

TALİMATLAR: Her bir egzersizi başlangıç seviyesindeyseniz 10 tekrardan 1 set, orta seviyedeyseniz 10 tekrardan 2 set ve ileri seviyedeyseniz 10 tekrardan 3 set şeklinde yapın. Gerçek bir hapishane deneyimi yaşamak istiyorsanız da ağırlaştırılmış yöntemi uygulayın: İlk setinize 10 tekrar yaparak başlayın ve merdiven sistemini uygulayarak sırasıyla 9, 8, 7 tekrar şeklinde devam edin. Son setlerinizde 1’er tekrar yaparak çalışmayı sonlandırın. Partnerli egzersizlerde ise hareketi 30 saniye yapın ve partnerinizle yer değiştirin. Bu egzersizleri ise başlangıç seviyesindeyseniz 1 tur, orta sevideyseniz 2 tur, ileri seviyedeyseniz 3 tur ve canavar olduğunuzu iddia ediyorsanız 4 tur şeklinde yapın. İhtiyacınız kadar dinlenin fakat yine de uzun süreli dinlenmelerden kaçının. Hareketlerin tamamını haftada 5 kez yapın.

İSKAMBİL ANTRENMANI

Bir deste iskambil kâğıdı temin edin. Rastgele kartlar çekerek 634 tekrarlık bu çalışmayı tamamlayın.

  • Semboller sizin egzersizleriniz. Maça çektiğinizde mountain climber, sinek çektiğinizde lunge, karo çektiğinizde squat ve kupa çektiğinizde burpee yapın.
  • Rakamlar ise tekrar sayınız. Rakamlarda 10, valelerde 11, kızlarda 12, papazlarda 13 ve aslarda 20 tekrar yapın. Joker çektiğinizde ise kendi seçtiğiniz bir hareketi 25 tekrar şeklinde yapın.

BENZER YAZILAR