BAĞIŞIKLIĞINI GÜÇLENDİRMEK İSTER MİSİN?

Bağışıklığını güçlendirmek ister misin?

zeroshot

Soğuk hava, uzun süre yapılan diyetler, yoğun spor, mevsim değişimleri, iş stresi… Vücudunuzu güçsüzleştiren, bağışıklık sisteminizi saldırılara açık hale getiren çok fazla sebep vardır. Eğer kendinizi halsiz ve kırık hissettiğinizde bağışıklık sisteminizi doğal yolla canlandırmak isterseniz sambucus bitkisinden yardım alabilirsiniz.

Sambucus (kara mürver), Kuzey Amerika ve Avrupa’da yüzyıllardır farklı hastalıkların tedavisinde kullanılan ve bu sebeple “şifalı mürver” olarak bilinen bir ağaçtır.

Avrupa’da yapılan farklı çalışmalarda sambucus bitkisinin bağışıklık sistemini canlandırmakla kalmayıp aynı zamanda grip virüsünü de baskıladığını göstermektedir.

ZeroSHOT Sambucus, içeriğindeki sambucus bitkisi ekstraktı ile ZeroShot’un diğer özelliklerine artı olarak bağışıklık sistemini de destekler. Halsizliğinizi gidermeye ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye yardımcı olur.

1000 mg C vitamini, 5 mg çinko ve kara mürver ekstresi ile bağışıklık sisteminizi güçlendirir, kafein ve taurin içeriği ile halsiz hissettiğiniz anda enerji verir.

ZeroSHOT Sambucus tüm Watsons mağazalarında, süpermarketlerde, supplement satan site ve mağazalarda bulabilirsiniz.

Fiyat bilgisi ve diğer tüm detaylar için: https://www.nutrishop.com.tr/3000-mg-karnitin-plus-sambucus-2632.html

BENZER YAZILAR