MÜKEMMEL SAÇLAR İÇİN HAFTADA 1 KEZ BUNU YAPIN

Sadece 10 dakikaya ve bir ürüne ihtiyacınız var…

sac-tarama

Bazı erkeklerin gerçekten de harika saçları var. Hacimliler, yumuşaklar ve kolayca şekil alabiliyorlar. Kısacası, sağlıklılar. Peki işin sırrı ne?

İşin sırrını tam olarak açıklayabilmemiz mümkün değil. Fakat kusursuz saçlara sahip olmak için verebileceğimiz harika bir tavsiye var: Haftada 1 derinlemesine bakım. Nasıl yapacaksınız? İlk olarak, sülfatsız şampuan ve saç kremi kullanmanız gerekiyor. Bu ürünlerde, saçlarınıza zarar veren ve saçlarınızın kurumasına yıl açan zararlı kimyasallar bulunmuyor. İkinci olarak, saçlarınızın doğal yağlardan mahrum kalmaması adına saçınızı gün aşırı yıkamanız gerek. Aynı zamanda, saç kurutma makinesini de nazikçe kullanmalı ve saçınıza zarar vermesinin önüne geçmelisiniz. Üçüncü olarak ise saçlarınıza derinlemesine bakım ya da saç maskesi uygulamanız gerekiyor. Her iki yöntem de saçlarınızın yapısını düzeltecek ve daha kaliteli hale getirecek.

Ancak bu derinlemesine bakım işini her gün yapmamanız gerek. Çünkü uygulama sık yapıldığında, saçtaki nem miktarı fazla artabilir ve dolayısıyla da saça zarar verebilir. Haftada bir kez bakım uygulamanız ideal olacak. Duştan önce saçınıza bakım uygulayın, saç diplerinden ziyade saç uçlarına odaklanın. Saç diplerine yaklaşmanız, kafa derisinin sadece yağlanmasına yol açacaktır. Uygulamayı yapın ve 10-15 dakika bekleyin. Saçınızı durulayın ve istediğiniz gibi şekillendirin.

 

 

BENZER YAZILAR