ŞEHRİN YENİ KOŞU ADRESİ: RUNIFY

İstanbul’un en önemli koşu rotalarından biri olan Bebek’te, koşu sporuna dair her türlü ürünün bulunabileceği Runify mağazası milli atletler Ramil Guliyev ve Yasmani Copello’nun katılımıyla Nike+ Running Club’ı ağırladı. Şehirde hızla gelişen koşu kültürünü desteklemeyi amaçlayan Runify, farklı koşu seviyelerindeki atletlerin yeni buluşma noktası olarak görülüyor.

3-nike-runify-mh

İstanbul’daki koşu kulüplerinin buluşma noktası haline gelen Runify, bu yıl Amsterdam’da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 200 metrede gümüş madalya kazanan Ramil Guliyev ve son Olimpiyat Oyunları’nda 400 metre engellide bronz madalya kazanan Yasmani Copello’nun katılımıyla NRC’yi ağırladı. Organizasyonda başarı hikayelerini paylaşan milli atletler, farklı seviyelerdeki koşuculara ilham vererek şehrin gelişmekte olan koşu kültürünün öneminden bahsetti.

1-nike-runify-mh

Milli atletlerden Ramil Guliyev, ilk kez koşmaya 60 metre ile başladığını, yaptığı antrenmanlarla ideal koşu mesafesine ulaştığını ve şu anda yoğun bir şekilde gelecek yıl düzenlenecek Dünye Atletizm Şampiyonası’na hazırladığı bilgisini koşu severler ile paylaştı. İlham veren bir başarı hikayesine sahip olan Yasmani Copello ise “Çok küçük yaşlarda koşucu olmaya karar verdim. Uzun bir süre yılın her günü antrenman yaparak kendimi hazırladım ve bunun sonucunda katıldığım bütün seçmelerde birinci oldum. Başarıya ulaşmak için kararlı olmak gerekir.” dedi.

2-nike-runify-mh

Nike+ Run Club hakkında:

Farklı seviyelerdeki koşuculara, hatta hayatında hiç koşmamış amatörlere ilk koşuları için rehberlik eden, onları koşuyla tanıştıran Nike+ Run Club, iki kıtaya yayılan antrenmanlarına devam ediyor. “İlk Koşum”un yanında “Şehir Koşusu”, “Mesafe Koşusu”, “Hız Koşusu” gibi farklı hedeflere sahip antrenman türleriyle Nike, uzman koçları ile tüm koşuculara rehberlik sunuyor. “Yürüyebilirsen koşabilirsin” mottosuyla hareket eden NRC’nin tüm koşuları nike.com/istanbul adresinden takip edilebiliyor.

BENZER YAZILAR