DAHA KASLI GÖRÜNMEK İÇİN 3 STİL İPUCU

Moda uzmanımızın da tasdik ettiği yollarla daha büyük (iyi anlamda) görünmenin yolları.

1

İster spor kazanımlarınız yavaş ilerliyor olsun, isterse şimdiden bomba gibi görünün, hepimiz daha kaslı görünmek istiyoruz. Peki ya giydiğiniz kıyafetler sizi olduğunuzdan küçük gösteriyorsa? Buna izin vermemeliyiz.

İşte hali hazırda sahip olduğunuz kasların görüntüsünü maksimize etmek için 3 stil ipucu.

1) Dikiş yerlerine dikkat

Tişörtlerinizin omuzlarındaki dikiş çizgilerine dikkat edin. Men’s Health moda direktörü Brian Boye‘a göre dikişler aşağıya doğru sarkarsa tişörtünüzü dolduracak kadar büyük görünmüyor olabilirsiniz.

Fakat eğer dikişler omuzunuza oturuyor ya da hemen üzerinde duruyorsa, omuzlar daha geniş duracaktır. “İnsanlar sizin tişörtünüze sığamayacak kadar büyük olduğunuzu düşünecek.”

2) Üzerinize oturan modeller seçin

Üzerinize oturan doğru bir bluz biceps ve göğüs kaslarınızı gösterecektir. Fakat Boye’a göre bedeni saran kıyafetlerle daracık kıyafetler arasında bir fark var. “Kol ve omuzlarınızı saran fakat orta gövdenizi sıkmayan bedenler seçin.”

Yüzde 1 ila 5 arasında esneme payı olan pamuklu tişörtleri tercih edin. Boye’a göre bu tişörtler çok fazla büzüşmezler ve gövdenizi tam pamuklulara göre daha iyi sararlar.

3) Stratejik bir biçimi tercih edin

Yatay çizgiler sizi daha geniş, dikey çizgiler ise daha uzun gösterir. Boye’a göre hedefiniz daha büyük görünmekse yukarı aşağı desenlerdense, gövdenize yayılanları tercih etmelisiniz.

Üstü daha koyu, aşağıya doğru rengi açılan tişörtleri tercih edebilirsiniz. Göğüs ve omuzlarınızı kaplayan koyu tonlar sizi daha kaslı gösterecektir.

BENZER YAZILAR