10 dakikada vücudu ateşlemek

Üst vücudunuzu zorlamak için bu 2 kettlebell hareketini deneyin. Dayanabilirseniz 10 dakikadan fazla çalışın. Dayanabilirseniz…

Bazı günler set, tekrar ya da dinlenme periyotları düşünmeden sağlam bir antrenman yapmak istersiniz. Kuralları boşverip, sıkı çalışmak…

Bu günler geldiğinde Men’s Health Fitness Direktörü BJ Gaddour‘un hazırladığı üst beden istasyonunu deneyin. Antrenman hedefe odaklı, efektif ve her yerde yapabileceğiniz şekilde hazırlanmış. Tüm ihtiyacınız 2 kettlebell ve hareket edebileceğiniz bir alan.

Üst vücudunuzu canavar gibi çalıştırmak için kettlebell pushup ve kettlebell carry arasında geçişler yapacaksınız.

Kettlebell pushup’ı tüketenene kadar zorlamak göğüs ve triceps kaslarınızı maksimize ederken, kettlebell carry gerilim altındaki kas gelişim prensibine dikkat ederek, trap kaslarınızı çalıştıracak ve merkez bölge stabilitesi hazırlayacak.

Tekrarları saymak gibi zaman tutuyor olacaksınız. Yani kendinize önceki zamanlarınızı aşmak için motivasyon bulabileceksiniz.

Nasıl yapacağız: Plan ve fitness seviyenize göre 10, 20 ve 30 dakikalara alarm kurun.

Mükemmel form ile yapabildiğiniz kadar çok kettlebell pushup. Tükendiğiniz zaman bacaklarınızı ileri kaldırın, kettlebelleri kavrayın ve 50 metre taşıyın. Eğer böyle bir mesafe mevcut değilse, geriye yürüyün ve alanınız içinde hareket edin.

Seçeceğiniz zaman aralığında yapabileceğiniz kadar çok raund yapın.

 

BENZER YAZILAR