BU TİP KADINLARDAN UZAK DURUN

Bazı kadınlar vardır, “kötü çocuklardan” hoşlanır. Aslında aynı şey erkekler için de geçerli olabilir. Erkekler de “kötü kızlardan” hoşlanabilir.

Eğer niyetiniz evlilikse ilk önce bu işin gerçekten çok ciddi olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Eğer aldatmayacaksanız, tüm seks hayatınızın onunla geçeceğini, her gece onunla aynı yatağa yatacağınızı unutmayın. Bazı erkekler karşısındaki kadının şehvetine kapılıp kör olabilir. Biz şimdiden uyaralım, aman dikkat! İyi bir evlilik ya da uzun soluklu bir ilişki için doğru karşılaştırmalar yaparak karar verin. Çünkü birlikte olacağınız kadın arkanızı kollamalı, iyi günde eve kötü günde yanınızda olmalı. Bu yüzden asla birlikte olmamanız gereken 4 kadın tipini size sıralayacağız.

Tehlikedeki genç kız

Süper kahraman rolünü üstlenmek isteyebilirsiniz. Ama öncelikle onun neden tehlikede olduğunu iyice düşünün ve araştırın. Belki eski kötü bir kocası, düşük bir maaşı var. Karnını yukarı çekerek aciz bir bakışla size kendini acındırmaya çalışıyor olabilir. Eğer köklü bir geçmişiniz ve aranızda kuvvetli bir bağ yoksa kimseyi kurtarmak zorunda değilsiniz. Herkes kendi hayatından ve yaptıklarından sorumludur. Asıl yardıma muhtaç olanlar sokakta yaşayan evsizler ve açlığa mahkum edilmiş sokak hayvanlarıdır. Kurtaracaksanız, onları kurtarın.

1

BENZER YAZILAR