PRINCESS LEIA SAHİLDE

Star Wars dünyayı kasıp kavuruyor. Serinin son filmi ‘Star Wars:Force Awakens’ gişe açılış rekorlarını alt üst etmesinin yanında, her yaştan insanın ilgisini çekiyor. Fenomen sonsuz bir hızla devam ederken biz sizi biraz geçmişe götürmek istiyoruz.

Orjinal üçlemenin kilit karakterlerinden Princess Leia yıllarca Star Wars fanları için serideki en cezbedici kadın olarak anılagelmiştir. Yaşı o dönemde gençliğe tekabul eden birçok erkek için Leia bir seks ikonu sayılabilir. ‘Return of the Jedi’ filminde Jabba the Hutt tarafından esir edildiğinde giydirildiği seksi elbise ise adeta bir kült haline gelmiştir. Bugün bile Batı dünyasında Cadılar Bayramı, cosplay meraklılarının buluştuğu conventionlar gibi durumlar bir çok genç kadın bu seksi elbiseyi kostüm olarak tercih etmekte.

1983 yılı üçlemenin son filmi olan ‘Return of the Jedi”ın gösterime girdiği seneydi. Bu sene içerisinde filmin promosyonu kapsamında ünlü Rolling Stone dergisi ilginç bir çekime imza atmış.

Bu fotoğraflarda Star Wars ailesini tatile çıkmış olarak görüyoruz. Başrollerde ise dönemin yıldızı Carrie Fisher var. Princess Leia’nın bu vintage ve çok özel sahil fotoğraflarını sizinle paylaşmak istedik.

1

BENZER YAZILAR