DÖRT DAKİKADA GÖBEĞİ ERİTİN

Antrenman programınızın sonunda ya da dinlenme günlerinde bu hareketleri yaparak yağ yakımını hızlandırın.

dortTALİMATLAR

Verdiğimiz hareketleri sırasıyla yapın. Her hareketi 20 saniye boyunca, yapabildiğiniz kadar hızlı yapın. Ardından 10 saniye dinlenin ve bir sonraki harekete geçin. Dört dakikanın sonunda programı tamamlamış olun. Antrenmanı eğlenceli bir hale getirmek için iOS ve Android işletim sistemlerine sahip telefonlar için tasarlanan “Timer” veya “Tabata Songs” uygulamalarını indirip, çalışma sürelerinizi kaydedebilirsiniz. İsacan Akhan, “Müzik eşliğinde çalışmak antrenmanlarınızın faydasını artıracaktır” diyor.

Spor salonlarında geçen antrenman seanslarından sonra kas kütlenizin arttığını fark ediyor, ancak vücut yağ oranınızın bir türlü düşmediğinden mi yakınıyorsunuz? Merak etmeyin, yalnız değilsiniz. Zayıflamak isterken kas kütlesini artırdığı için hedeflediğinden daha iri gözüken erkeklerin sayısı hiç de az değil. Siz de aynı sorundan mustaripseniz, Kişisel Antrenör İsacan
Akhan’ın verdiği bu dört hareketle, yalnızca dört dakikada nabzınızı yükseltip büyük oranda yağ yakabilirsiniz. Üstelik uzmanlar, antrenmandan iki gün sonra bile yağ yakmaya devam edebileceğinizi söylüyor. Artık dinlenme günlerinizde ya da antrenmandan sonra hala enerjiniz olduğu zamanlarda dört dakikalık etkili bir alternatifiniz var.

BENZER YAZILAR