BİR HAFTADA 2 KG KASLAN

Kısa sürede fiziksel bir dönüşüm geçirmek hayaldi, gerçek oldu! Evde, iş yerinde, seyahatte; yalnızca vücut ağırlığınızı kullanarak; sadece bir haftada vücut yağ oranınızın yüzde 3’ünü yakıp, tam 2 kg kas kütlesi kazanabilirsiniz.

YÜZDE 3 YAĞ YAKIN

Hızlı fiziksel dönüşümler konusunda uzmanlaşan İngiliz antrenör Rich Phillipps, sadece bir haftada etkili olan muhteşem bir program hazırladı. Her yerde yapabileceğiniz bu izometrik duruşlu egzersizlerle,
büyüme hormonlarınız çılgınca salınacak ve antrenmandan sonraki 48 saat boyunca metabolizmanız hızlı çalışmaya devam edecek. Tekrarlar arasında dinlenmeyin. Turu tamamladıktan sonra ise 3 dakika dinlenin ve 4 tur daha yapın. Elbette bunları her gün yapmanız gerekiyor.

101
PLYOMETRIC PRESS-UP
15 TEKRAR

Kendinizi itmek için hazırlanın. Şınav pozisyonu alın. Ağırlığınızı ellerinizle ve ayak parmaklarınızla destekleyin. Kollarınızı yana açın. Şimdi dirseklerinizi kırarak göğsünüzü zemine yaklaştırın (A) Kendinizi hızlı ve sert bir şekilde iterek ellerinizin yerden kesilmesini sağlayın (B). Bu patlayıcı hareket göğsünüzdeki hızlı kasılan kas liflerinizi geliştirerek, daha fazla kas kütlenizin daha hızlı büyümesini sağlayacak.

BENZER YAZILAR