VÜCUT AĞIRLIĞINLA FORMA GİR

Ağırlık kaldırmaktan usandıysanız bu program tam size göre. Sadece vücut ağırlığınızı kullanarak, kısa ve öz bir antrenmanla üçgen bir üst vücuda ve muhteşem kollara kavuşabilirsiniz.

Merkez bölgenizi inşa edin!

Programın ilk iki haftası spor salonunda geçecek ama ağırlıkları değil, kendinizi kaldıracaksınız. Amaç: Kuvvet-ağırlık oranınızı geliştirerek daha fazla güç kazanmak.Bu istasyon çalışmasını haftada üç kez olmak üzere iki tur yapın. Hareket
aralarında ihtiyacınız kadar dinlenin.  Bu programın yaratıcısı Chaka Clarke, “İşlevsel olmayan büyük kaslara sahip olmanın hiçbir önemi yok” diyor. Şimdi o kasları işlevsel hale getirme zamanı!

101
WALK UP
20 TEKRAR
Programın bu ilk ve zorlayıcı hareketi, karın kaslarınız dâhil en önemli kas gruplarına etki ediyor. Hem de halter kaldırmadan. Şınav pozisyonu alın (A). Ellerinizi yavaş adımlarla ayaklarınıza doğru götürün. Kollarınız zemine dik uzanacak şekilde göğsünüzü üst bacağınıza olabildiğine yaklaştırın (B). Ardından elleriniz tekrar ileri götürün. Şınav pozisyonuna geri döndüğünüzde de şınav çekmeyi unutmayın. Bu, bir tekrar ediyor.

BENZER YAZILAR