MEN’S HEALTH’TEN EN BÜYÜK 15 SEKS İPUCU

seksipuclari

1. Karpuz doğal bir cinsel kuvvet iksiridir. 110 gram karpuzun içerisinde 150 miligram sitrülin bulunur ve bu ilişki sürenizi ortalama 3.8 dakika artırır.

2. Peynir cinsel anlamda çikolatadan 10 kat daha etkilidir. 

3. Alkol damarlarınızı genişlettiği için penise doğru olan kan akışını hızlandırır. Kısa vadeli bir pozitif etkidir. Uzun vadede ise etkileri malum…

4. Somon balığı cinsel heyecanlarla geçen bir gece sonrası sizi kendinize getirecek en kuvvetli ilaçlardan biridir. Öğleden sonrası seansı için de ciddi bir hazırlıktır…

5. Elmalı turta akşam yemeklerinin bitimi için idealdir; zira cinsel duyarlılığı %24 oranında artırır.

6. Et ya da fındık, fıstık gibi besinler sperm üretiminizi %74 oranında artırır.

7. Haftada toplam 3.5 saat koşmak, cinsel performansınızı ve dayanıklılığınızı %75 oranında artırır.

8. Mekik ve şınav işini es geçmeyin. Performansta minmum %4’lük bir artış getiriyor çünkü…

9. Uyku olmadan olmaz! Uykuda testosteron salgılarız ve testosteron söz konusu olan seksse, en büyük etkendir.

10. Arada bir kanepede, mutfakta küçük sürprizler yaratın. Bu tip yaramazlıklar dopamin salgılamanıza yol açar. Dopamin ile orgazmlar çok daha kuvvetlidir. 

11. Stres cinsle hayatınızı öldürür. Önüne geçmek için akşamları yapacağınız 38 derecelik bir banyo, penisinize doğru kan akışını hızlandıracaktır. Hatta onu da davet edebilirsiniz!

12 Her on kadından altısı çılgın fantezilerini paylaşmaya çekinirler. Eğer gözlerinizin içine bakıyorsa, anlayın ki kontrolü ele almak istiyordur. 

13. Küçük ısırıklartenin üzerinde kan toplanmasına sebep olduğu için hassasiyeti artırır; ki bunun ne denli önemli ve iyi bir şey olduğunu biliyorsunuz.

14. Masaj yağları yağ, C ve E vitaminleri içerir. Bu içerikler özellikle katılır, cinsel arzuyu çabucak artırır.

15. Seks sonrası masaj çok kritiktir; mutluluk hormonu oksidosinin salgılanmasını kolaylaştırır. Bu bir sonraki seksten, açıkça, daha çok zevk almanızı sağlar.

BENZER YAZILAR