JESSIE J KENDİNİ BEĞENMİYOR!

Ünlü İngiliz şarkıcı Jessie J Instagram’ın popüler isimlerinden. Sık sık kendisinin, arkadaşlarının ve fanlarının fotoğraflarını paylaşan yıldız geçtiğimiz günlerde tartışma yarattı. Bikinili fotoğraflarını paylaşan Jessie J vücudunu beğenmediğini ve çok ince bulduğunu söyledi. Kilo almak için uzun saatler boyu çalıştığını söyleyen ve “Umarım önümüzdeki yaz vücudumu değişmiş bulurum. Kilo al ve güçlen.” yazan 25 yaşındaki şarkıcı özellikle kadın hayranları tarafından tepkiyle karşılanınca bir notla cevap verme ihtiyacı hissetti.

“Fotoğrafıma yorum yapan tüm genç kızlara; vücuduma özenmeyin. Evet ben istikrarlı bir şekilde kilo almaya çalışıyorum. Benim gibi boyu 1.75 olup da aşırı zayıf olan biri ne güzel görünür ne de seksi… O yüzden aşırıya kaçmadan canım ne istiyorsa yiyorum. Ben sıska değilim, inceyim. Kemiklerimin üstünde et var ve ben daha fazla olmasını istiyorum. Hayatım boyunca diyet yapmadım ama sağlıklıyım ve Instagram için değil hayatım için sağlıklı bir vücudum olması gerektiğinin farkındayım. Fit olmak için çok çalışıyorum, bu kolay değil ama önemli. Kariyerim için benim için. Ama herkes farklıdır. Amacınız sağlıklı olmak olsun, baston gibi olmak değil. Mutlu olun ve bir deri bir kemik kalmayın. Sağlıklı olun, kendiniz olun”

Evet Jessie J kendini beğenmiyor ve birçok kadının onun vücuduna sahip olmak için çok şeyi vereceğini bilmesine rağmen değişmek istiyor. Biz onu bu haliyle de beğeniyoruz ama güçlenmek ve fit olmak isteyen bir kadına ancak destek verebiliriz. Bakalım neler olacak!

1

BENZER YAZILAR