AKILLI ERKEKLERİN EŞLERİNE SORMAMALARI GEREKEN O SORULAR

Bazen kadınlarla konuşmak mayın tarlasında yürümeye benzer. Hem de kar botlarıyla. Gözlerimiz bağlı. Kadınların daha duyarlı ve duygusal olmaları sebebiyle erkeklere nazaran daha tepkisel oldukları açık ve bu yüzden “aslında” ne kast ettiğimizi sorgulamak onların en sevdikleri şey! “Acaba bunu mu kast etti?”, “Bunu derken aslında şunu mu demek istiyor?” vesaire… İşte o soruların bazıları var ki, oldukça tehlikeliler… En kritik 5 tanesini sizler için derledik…

Annenlere gelmek zorunda mıyım?!

Bunu söylediğiniz anda -elbette ki- ailesinden hiç hoşlanmadığınızı ve onlarla vakit geçirmek istemediğinizi düşünecektir!Bu arada kalma hali onu da agresif kılacak ve işleri kızıştıracaktır. Bunu böyle dile getirmek yerine “Çok işim var ve ne yazık ki erteleyemedim fakat onlara sevgilerimi ilet, bence harika insanlar!” demek elbette ki daha rasyonel olan! Tabii ki bu sizi her zaman kurtaracak olan bir cümle değil; öyle her seferinde olmaz.

Seks yapmak ister misin?

Bir kadına seks yapmak isteyip istemediğinin sorulması bir kadının başına gelebilecek en seksi olmayan şeydir! Bu soru kadınlar tarafından , onunla herhangi bir duygusal bağlantı kurmadan “işinizi yapıp bitirmek” istediğiniz biçiminde algılanır. Ona dokunun, onu öpün; ama böyle bir soru sormayın. İnanın, böyle hissetmenin ne denli kötü bir şey olduğunu tahmin edemezsiniz.

Adet döneminde misin?

“Neden bu kadar çirkefçe davranıyorsun!?” demekle aynı kapıya çıkar bu! Aynı zamanda -ve daha da kötüsü- onun duygularını önemsemediğiniz ve yalnızca kendi rahatınızla ilgilendiğiniz anlamına da gelir. Netice itibarı ile biyokimyasal olan bu durum, sizin bu tip davranışlarınızla bambaşka bir noktaya doğru yönelebilir. Onun bu tip belirtiler göstermeye başladığını fark ettiğinizde ona kendini nasıl hissettiğini sorun. Emin olun, daha doğru karşılıklar alacak, meramınızı da rahatlıkla anlatmış olacaksınız.

Sorun ne? 

Cevabı zaten biliyorsunuz: “Yok bir şey!” Sonrasında da o göz süzüşler… Onun yerine şunu deneyin: “Belli ki bir derdin var. Eğer konuşmak ve paylaşmak istersen seni dinler ve dilim döndüğünce de yardımcı olmaya çalışırım; ne dersin canım?”  Kadınlar onları “dinlemenizi” isterler. Konuşmak istemezse de zorlamayın, zira kendini hazır hissettiğinde kendisi gelip açılacaktır.

Bunu giymek istediğine emin misin?

İşte kendini kötü hissettirecek en büyük sorulardan biri… Zaten o elbiseyi seçmek için dakikalarını harcadı, bin bir olasılık arasından seçti ve siz bir anda onun tüm bu emeklerini ve hayallerini boşa çıkarıyorsunuz. Görünümünü bu kadar açık bir dille sakın ola eleştirmeyin! Onun yerine, “Çok güzel görünüyorsun, ama ben o mavi elbiseyi daha çok seviyorum, onunla daha güzel görünüyorsun!” gibi bir cümle deneyin.  Bu söylerken de ona dokunmaya, ona olan sevginizi göstermeye çalışın. Bakalım neler olacak?

 

BENZER YAZILAR