KASLARINIZ YANACAK

Hareketlerde kullandığınız ağırlıkları sürekli değiştirerek yapacağınız 15 dakikalık bu antrenman, kısa sürede kaslanmanıza yardımcı olacak.

 

Yaptığınız hareketlerin hafif geldiğini ve kaslarınızın yeterince çalışmadığını mı düşünüyorsunuz? Hareket içinde farklı kilolarla kaldırdığınız bu antrenman kaslarınızın yanmasını sağlayacaktır.

TALİMATLAR

Hareketlerin her birinde, önce ağır kilolarla 4-5 tekrar yapın. Ardından daha hafif bir kiloyla 12-15 tekrar yapın. Bu bir set demektir. Her hareketi üç set yapın. Set aralarında 60 saniye dinlenin.

Eğimli sehpada dambıl pres

Elinizde yüksek kiloda ağırlıklarla eğimli ağırlık sehpasına oturun. Hafif ağırlıkları da yakınınızda bulundurun. Sehpaya uzanın. Kollarınız yanlarda olacak şekilde pozisyon alın. Ağırlıkları göğsünüzden yukarı doğru kaldırıp indirin. Hareketi farklı kilodaki ağırlıklarla tekrarlayın.

Dambılla lunge

Dambılla lungeDambılla lungeDambılla lungeDambılla lungeDambılla lungeDambılla lunge

Oturarak kabloyla row

Kürek çekme makinesine geçin. Sırtınızın dümdüz olmasına dikkat edin. Avuç içleriniz yere bakacak şekilde barı kavrayın. Barı göğüs kemiğinize doğru çekin. Bu sırada dirseklerinizin havada olmasına dikkat edin. 4-5 tekrardan sonra ağırlığı hafifletip harekete devam edin.

Swissball crunch

Belinizin kıvrımı topla aynı olacak şekilde bir swissball’un üzerine uzanın. Omuzlarınızı kaldırarak vücudunuzu ileri doğru kıvırın. Sonra yavaşça başlangıç pozisyonuna geri dönün. Hareketi tekrarlayın. Yüksek ağırlıklı tekrarlar için hareketi, göğsünüzün üzerinde hafif bir ağırlık plakası yerleştirerek gerçekleştirin.

BENZER YAZILAR