ONU KONUŞARAK TAHRİK ET

Kadınları doğru zamanda kurulmuş doğru bir cümleden daha fazla etkileyen hiçbir şey yoktur. O yüzden yazımızı okuyun ve söylemeniz gerekenleri öğrenin.

Bizim bu yazıyı hazırlamamıza ilham kaynağı olan bir kız arkadaşımın benimle paylaştığı tecrübesini aktarmak istiyorum:
Sevgilimle ilk kez çıplak kaldığımda, pantolonumu çıkarmakla tişörtümü sıyırmak arasında bana “Çok yumuşak ve kıvraksın” diye fısıldadı. İlk bakışta kulağa yavan gelen bu cümle gene de dizlerimin bağını çözdü. Sesinin sabit ve derinden geliyor olması, dudaklarının kulağıma yapışık olması çok tahrik ediciydi. Kelimelerse o anda, sert ama dikkatli bir erkeğin kullanacağı cinstendi. Üstelik elleri belimi kavramış ve göğsü benimkine yapışık durumdaydı. O anda bana söyleyeceği herhangi bir şeye inanabilirdim.

Arkada çalan hafif müzik eşliğinde yataktayken sevgilim, kahverengi gözlerini benimkilere kilitledi ve kulağıma uzanıp, “Çok iyi gidiyorsun, aferin” dedi. Ardından bir çuval inciri berbat eden o cümle geldi: “Beni bütün gece eğlendirmeni istiyorum.” Bu ne demekti şimdi? Kendimi bir fahişe gibi hissetmeye başlamıştım. Seks sonrasında uykuya daldığında giyindim ve hemen o evi terk ettim. Sevgilim (yani eski sevgilim) aslında iyi bir insandı. Onunla birlikte olmaktan çok keyif alıyordum. En azından ağzını açana kadar… Maalesef kelimelerin gücünün, çıplak bir kadını nasıl etkileyebileceğinin farkında değildi. Beş saniyede ve sadece birkaç cümle kullanarak bir kadını seksten tamamen tiksinir hâle getirebilirsiniz.

Kadınların yatakta ne duymak istediğini kestirmek zor. (Sanki diğer şeylerini anlamak kolaymış gibi…) Men’s Health olarak sizi düşünüyoruz ve doğru cümleleri sarf etmeniz için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz. Tavsiyelerimizi okuyun ve daha konuşurken onu tahrik etmeye başlayın. (En azından ikiniz de çıplak kalıncaya kadar!)

BENZER YAZILAR