KADINLARIN YENİ TERCİHİ UP&FIT

Birçok ünlü ismin tercihi olmayı başaran Up&Fit, her vücuda uygun modeller sunmasıyla Türkiye’deki tayt modasına yeni bir yön vermeyi başardı. Keşfetmeye ne dersin? 

Gardırobumuzun vazgeçilmezi olan taytların şık, rahat ve esnek olmasını beklemek en doğal hakkımız! Kumaş kalitesiyle ve sağlığa verdikleri değerle ön plana çıkan Up & Fit, kadınlara aradıkları esnekliği ve sıkılığı aynı anda sunuyor. Fit görünümün ardındaki rahatlık mucizesine imzasını atan marka,  şıklığı ve rahatlığı ortak paydada buluşturuyor. 

Up& Fit, nasıl bu kadar kısa sürede tanındı? 

Rakiplerine göre daha uygun bir fiyat politikası sunan marka, Türk kadın vücut tipine hitap eden modelleriyle de sivriliyor. Artık kendi vücut tipine uygun tayt modeline kavuşan kadınlar, vücut hatlarını en güzel şekilde ortaya koyan bu tasarımları çok sevdiler. 

Tek beden olarak sunulan modelleriyle de bilinen Up & Fit, bize adeta her bedende sağlıklı ve fit olunabileceğini fısıldıyor. Öyle ki, bu tasarımlar sayesinde XS beden bir kadın ile XL beden bir kadın aynı taytı alabiliyor. 

Dönemin modası olan yüksek bel tayt modellerinde bile basen ve göbek bölgesini sıkıca saran ve aynı zamanda da vücudun nefes almasını sağlayan marka, 3 cm’e varan inceltme özelliği ile de büyük ilgi odağı.

Up&Fit markası neden bu kadar kaliteli? 

Kumaş kalitesiyle farkını ortayan koyan Up & Fit’in taytları,  hem yanlara hem öne hem de arkaya doğru esniyor. Böylece kadınlar, taytı giydikten sonra vücudunun sıkıca sarıldığını hissediyor ve  aynı zamanda da egzersiz yaparken herhangi bir kısıtlama yaşamadan rahat hareket edebiliyor. 

Up& Fit’in sahip olduğu bir diğer özelliği ise bütün ürünlerin 50+ UVA/ UVB koruma faktörüne sahip olması. Böylece kadınların UVB ışınlarının neden olduğu erken yaşlanma ve cilt kanserine yakalanma faktöründen uzak kalmasına da yardımcı oluyor. Aynı zamanda kolejenlerin parçalanmasına ve vücudun esnekliğinin azalmasına neden olan UVA ışınlarına karşı da etkili olan ürünler sayesinde Up&Fit, kumaş esnekliği kadar kadınların cildinin esnekliğini de korumayı başarıyor. 

 En sık tercih edilen Up&Fit modelleri hangileri?

Tasarımlarının hem günlük hayatta hem de spor hayatında oldukça tercih edilir olması markanın bütün modelleri tercih edilir kılsa da özellikle Push Up ve Glitter serisi bir hayli popüler. Glitter serisindeki yüksek modeller genellikle sezonun modası olan parlak kumaşlardan oluşuyor. Türk kadının kalça tipi model alınarak üretilen Push Up modellerinin de kalça kaldırıcı ve toparlayıcı özelliği bulunuyor.

Up & Fit’e nereden ulaşabilirsin? 

Up&Fit hızla büyüyen ivmesiyle yakında bir dünya markası olmayı da hedefliyor. Öyle ki, Türkiye’den sonra birçok ülke için de üretime geçmeye başlamışlar.

Şimdilik bu özel taytlara www.upandfit.com üzerinden ulaşılabilse de, önümüzdeki dönem içerisinde İstanbul’da fiziksel mağazalarla da satış ağının genişletileceği belirtiliyor. 

BENZER YAZILAR