SEKS HAYATINI İYİLEŞTİRMENİN YOLLARI

Sekste hislerine odaklanmanın zamanı geldi! Daha iyi bir cinsel hayat için seks uzmanları Mike Lousada ve Louise Mazanti’ye kulak ver.

1- Mükemmel tekniği unut

“İnsanların yaptığı en büyük hatalardan biri, yeni teknikleri öğrenmeleri gerektiğini düşünmeleri” diyor Lousada. Seks, sadece ne yaptığın ile değil, nasıl hissettiğinle de ilgili. Yeni bir teknik denerken, ne hissettiğine odaklan ve partnerinin nasıl tepki verdiğine bak. Zevk aldıysa, sana zaten hissettirir ve böylece devam edersiniz.  İşe yaramıyorsa; ikinizin de heyecan verici bulduğu bir seks pozisyonunu deneyebilirsiniz.

2- Erotik zekana güven

Erotik zekayı kendini yakın ilişkilere açma sanatı olarak tanımlayabiliriz. Mazanti, “Bizim cinsel enerjiye ne zaman evet ya da hayır diyeceğini bilen bir parçamız” diyor. “Birisiyle daha derin bir yakınlık kurmamıza olanak tanır ve ne zaman açılacağımızı, daha ne kadar çekingen kalacağımızı, hızlı ilerleyeceğimizi veya yavaşlayacağımızı bilmemizi sağlar.”  Bu yüzden erotik zekanın sana söylediklerine güven.

3. Düşünmeyi bırak, hissetmeye başla

Zihinlerimiz, seks sırasında araya girebiliyor.  Pek çok insan bir dahaki sefere ne olacağına dair zihinsel imajda sıkışıp kalıyor ve bu durum onları seks esnasında partnerlerinden uzaklaştırıyor” diyor Lousada. Eğer sen de sevişirken ne hissettiğinizi önemsemek yerine düşüncelerine kulak verirsen, dikkatini vücudundan uzaklaştırmış olursun.

BENZER YAZILAR