YILBAŞI GECESİNE ÖZEL CİLT BAKIM TÜYOLARI

Üzüntüsüyle, sevinciyle ve sürprizleriyle koskoca bir yılı daha geride bırakmamıza sayılı günler kaldı. Özenli sofralar, kalabalık davetler ya da çılgın sokak partileri…  Yeni heyecan ve umutlarla dolu bir yılı karşılamak için kutlama hazırlıkları ise tüm hızıyla devam ediyor.

Peki, cildin yılbaşı gecesine hazır mı?  Yeni yılda her zamankinden güzel ve bakımlı, daha da önemlisi sağlıklı görünen bir cilde sahip olmak çok da zor değil.

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO yılbaşı gecesinde ışıl ışık görünen ve ertesi sabah zinde görünen bir cilde sahip olmak için ipuçlarından oluşan bir liste hazırladı. İşte yeni yılı göz kamaştıran bir ciltle karşılaşmak için kolaylıkla uygulayabileceğin bakım tüyoları!

CİLDİNİN DOĞAL IŞILTISINI ÖNE ÇIKAR

Yılbaşı gecesi için de hediye alışverişleri, sofra hazırlıkları ve daha birçok detayla uğraşırken iyi nemlendirilmiş cildinize uyguladığın sade makyajınla bile harika görünebilirsin. Bunun için cilt bakımını hiç olmadığı kadar kolaylaştıran FOREO LUNA™ 2,’den destek alabilirsin. Günlük bakım kreminin maksimum emilimine yardımcı olan LUNA 2, aynı zamanda bakteri birikimini engelleme özelliği ile plastik veya naylon malzemeli yüz temizleme cihazlarından 35 kat daha hijyenik bir bakım ritüeli sunuyor.

KORUYUCU BAZ KULLAN

Yılbaşı gecesinde parti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Haliyle uygulayacağınız makyajın da uzun ömürlü ve kalıcı olması gerekiyor. Gece boyu akmayan bir makyaj için cildine teknikler uygulamadan önce mutlaka bir makyaj bazı uygula. Böylece hem cildin daha pürüzsüz görünür hem de gece boyu nem dengesini korur.

UYUMADAN ÖNCE DERİNLEMESİNE TEMİZLE

Yılbaşı partisi harikaydı çok güldün, çok eğlendin ve çok yoruldun, makyajını çıkartacak halin bile yok belki… Üşenme, makyajını temizle ki yılın ilk kahvaltısında parlayan cildinle yerini al. FOREO LUNA™ 2, T-sonic titreşimleri sayesinde hem cilt temizleyicinien maksimum fayda sağlamanıza, hem de cildinde biriken yağ, kir ve makyaj kalıntılarının % 95 oranında temizlenmesine yardımcı olur. Son olarak ise nemlendirici uygulamayı unutma!

 

BENZER YAZILAR