GIGI HEM PLANK YAPAR HEM SORULARA CEVAP VERİR

gigi-hadid-reebok

Dünyadaki her normal insan gibi Victoria’s Secret modellerinden Gigi Hadid de plank pozisyonunu yapmakta zorlanıyor. Antrenörü eşliğinde soru yağmuruna tutulan Hadid, hem plank yapıp hem de soruları yanıtlamaya çalışıyor. 

Reebok’ın #PerfectNever kampanyası için Gigi Hadid’in boks antrenörü Rob Piela, başarılı modelle röportaj yapıyor. Ancak röportajın ilginç olan yanı Gigi Hadid’in bu sırada plank poziyonunu da yapmaya çalışıyor olması, hiç kuşkusuz. Gigi’ye sorulan sorular arasında “Mükemmel kelimesini duyduğunda aklına gelen ilk kelime ne?” var. Gigi’yse olanca samimiyetiyle soruyla “ASLA” cevabını veriyor. Bir başka soru da “İyi bir antremandan sonra hissettiğin şeyleri üç kelimeyle anlatsan?” Gigi’nin cevabı yine hazır: “Canlı, mutlu ve güçlü.”

Rob Piela şunu da soruyor: “Pozitif olabilmek için başvurduğun üç yöntem nedir?” Gigi şunları söylüyor: “Anneni ara, meyvenin iyisinden ye ve yürüyüşe çık.”
“Sabah uyandığında aklına gelen ilk düşünce nedir?” (Gigi, plankini yaparken bir süre zorlanıyor. Antrenörü de o sırada “Kalçanı aşağı indir” diyor.”)
Gigi poflayarak cevabını veriyor: “Yatakta biraz daha kalabilir miyim?, “Bugün uçağa binmem gerekecek mi?”, “Kahvaltıda ne var?”

BENZER YAZILAR