KADINLARIN ALDATMASININ 3 DÜRÜST NEDENİ

aldatan-kadin

Yeni biriyle seks yapmak, insanların aldatması için tek neden değil. Hem erkek hem de kadın için sebep aynı sebep: hayatlarında eksik bir şeyin olması. Bu boşluğu doldurmak için başka bir yere kayma ihtiyacı duyuluyor. Indiana Üniversitesi’nde yapılan bir çalışmaya göre erkek ve kadının aldatma oranları birbirine yakın. Ancak aldatma sebepleri farklı.

Kadın aldatıyor çünkü… Bu üç neden, her şeyin özeti aslında.

1. İletişim eksikliği

Kadınlar bağ kurmak ister. Eğer birlikte olduğu erkeğin iletişiminden kendini mahrum hissederse, hayal kırıklığı, kadının yıkıcı ve yakıcı olmasına sebep olur. Kalplerindeki kırgınlık, onu başka bir erkek aramaya iter. Şefkat ve ilgi ihtiyacındaki kadın işte bu yüzden aldatır. Facebook’tan eski erkek arkadaşına yazar, çalıştığı ofisteki yakışıklıya gönlü kayar ya da hiç tanımadığı bir yabancıyla flörtleşmeye başlar. Tüm bunlar, yaşadığı ilişkinin onu tatmin etmemesiyle alakalıdır ve kadın giderse tam gider.

2. İntikam almak için 

Bu belki de en az akla gelen ama öyle. İlişkideki her 5 kadından 1’i, ‘geri ödeme’ yapar. Kocasının ilişkisini öğrendiğinde yaşadığı travma, onda öç alma duygusu yaratır. Sevgilisini başka bir kadınla yakalaması, intikam duygusunu ateşler. Çok sayıda kadın, bu türden bir duruma maruz kaldığı vakit, mutlak suretle aldatmaya aldatmayla karşılık verir. Son, kaçınılmazdır.

3. Tatminsiz seks

Sekssiz bir hayat düşünülemez. Ancak yaşadığın ilişkide seks neredeyse hiç yoksa, tehlike sinyalleri çalar, kadın için acil çıkış kapısına gitme vakti gelir ve gider. Tutku ve sekssizliğin boşluğu, kadına başka bir ilişkinin hayalini kurdurtur. Diğer erkekleri arzulamaya başlar. Evet, tıpkı erkekler gibi! Çünkü seks çok çok önemli! Kadın ve erkek olarak yan yana durmamızın en temel meselelerinden biridir çünkü seks.

 

BENZER YAZILAR