SENİNLE İLİŞKİ İSTEMESİNİ SAĞLAMANIN 3 YOLU

iliski

Eğer onunla uzun soluklu bir ilişki istiyorsan yapman gerekenleri sıralayalım. Sonra onu neden kaybettim, yok olmadı gibi soru(n)larla karşılaşma.

Bir erkek senin peşinden koştuğunda bu hissin yaşattığı tatmin gücünü hepimiz biliyoruz ve bunda hemfikiriz. Hep seni arıyor, sürekli sana dair, seninle planlar yapıyor. Neredeyse ilişki kavşağının tam ortasındasın ama dikkat etmen gereken noktalar var yoksa onu yoldan çıkarabilirsin. Oysa senin istediğin başka bir ‘yoldan çıkarma’ değil mi?

Kuşkusuz en zor olan kısmı sürekli peşinden koşmasını, devamlı seni arzulamasını sağlamak. O zaman elinde koz olarak kalacak şu üç ilişki kuralını çantadan çıkarma zamanı. İyi oku, sana hep lazım olacak.

teu1e4nz5824a22a9b887937259945_0

1- Peşinden koşma:

Eğer bir erkek seni kovalamaya başladıysa, sen de onun peşinden koşma. Bu eylemi yerine getiren bir tek o olsun, sen değil! Mesela hemen planlar yapmaya ve onu bir yerlere davet etmeye çalışma. Sakın, sakın!! Sakin, sakin! Erkekler koşmak ister, yakalanmak değil. Eğer sen onun peşinden koşmak gibi bir hataya düşersen ilgisini kaybedersin.

2- Çok rahat olma:

Flörtleşme boyunca biri, diğerini kovalar. Erkeğin seni kazanmak için harcadığı enerji, onun aslında tam da istediği şeydir. Eğer çok rahat davranır ve sana yapılan kurun değerini unutursan bunun ne kadar gereksiz olduğunu düşünebilirsin. Erkekler, bir şey verdikçe aşık olur.

tumblr_inline_ns9f6sxjqq1s8f89c_500

3- Bırak, onun da fikirleri olsun:

Unutma: Senin peşinden koştukça senin peşinden koşacaktır. Seni kazanacağı düşüncesi, hırslanmasını ve ilgisini yoğun olarak üzerinde tutmayı sağlar. Senin de biraz sabırlı olman lazım. Seni aramasını ve bir sonraki gün için plan yapmasını bekle. Eğer uzun soluklu bir ilişki istiyorsan, bırak bu, onun düşüncesi olsun. Çünkü seni kovalayan o! Unutma, sen peşinden gitmezsen o hep arkada, seni kovalayan, seni durmadan isteyen taraf olacak. Tadını çıkar… İyi eğlenceler!

 

 

 

 

BENZER YAZILAR