İYİ SEKS, BAŞARILI KARİYER DEMEK-MİŞ!

is-seks-kariyer

Sana iyi bir haberimiz var. Araştırmalar, kariyer yolundaki basamakların iyi seksle daha çok mümkün olduğunu söylüyor. Yani ne kadar çok seks, o kadar başarılı adımlar. Yani partnerinle seks hayatın iyiyse, iş yerinde başarılı olma olasılığın o kadar yüksek! 

İşte mutsuz ve tatminsiz misin? Patronunla sürekli mutsuzluklar yaşıyor ve çalıştığın ofiste insanlara tahammülün mü azalıyor. O zaman buraya bak! Seks hayatını gözden geçir v eonu iyileştirmeye çalış. Çünkü uzmanlar, seks hayatınnı mükemmelliğinin kariyerine referans olduğunu söylüyor.

Oregon State Üniversitesi’nden Dr. Keith Leavitt’in iki hafta boyunca 159 evli çift üzerinde yaptığı çalışma, tam da bunu göstergesi. “İyi bir seks hayatına sahip olmak, çalışanların mutlu ve işleriyle barışık olmasını sağlıyor” açıklamasında bulunan doktor, diğerlerine göre daha fazla seks yapan çiftlerin, işlerinde başarıyı daha kolay elde ettiğini söylüyor. İyi bir seks gecesi sonrasında iş yerinde daha mutlu ve çalışkan bir tutum sergileyen insanların, kariyerlerinde de daha hızlı ilerlediğinin altı çiziliyor.

Bunun yanı sıra araştırmanın sonuçlarından bir diğeri de eve iş getirmenin seks hayatını soğuttuğu ve çiftlerin birbirinden uzaklaştığı yönünde. Buna göre seks ve kariyer arasında ciddi bir paralellik var. Tam bir döngü. İyi seks, işte başarılı olmanın en büyük anahtarlarından biri olarak gösterilirken sekssizlik ya da sekste tatminsizlik, kötü bir kariyere sebep oluyor.

 

 

BENZER YAZILAR