HAYATA PEMBE BAK, BAKALIM! ÇÜNKÜ BİZ KADINIZ!

pembe-seferberlik

1-8 Mart tarihleri arasında pembe düşünüp, pembe giyip, pembe konuşup, pembe hareket eder misin?

Bundan 3 yıl önceydi… Kadınların hayatlarında ikinci el modayla dönüşüm yaratmak için yola çıktı ModaCruz… Hedefi; her kadının istediği ürüne uygun fiyata ulaşmasını ve giymediği kıyafetleri paylaşarak ek gelir elde etmesini sağlamaktı. Başardı da… Bugün bu dönüşüm sayesinde geçimini sağlayan ya da sattığı kıyafetlerle hayallerini gerçekleştiren yüz binlerce kadın var.

İlk günden bugüne kadınların yaşamına dokunma konusundaki hevesleri, tutkuları hiç değişmedi. Bir çantaya baktığında dünyayı sırtlamış bir kadın, bir kemere baktığında hayata sımsıkı tutunan, bir spor ayakkabıya baktığında her ihtiyaca koşan kadınlar var her zaman. Bir mücevhere baktığında ise kadındaki cevheri…

Kadına, onun gücüne, zorluklar karşısında hayata tutunuşuna ve toplumda dönüşüm yaratabilme yetisine hep inanan kadınlarız. Bu nedenle de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için kadının toplumdaki rolüne ve dönüştürücü gücüne dikkat çekmek adına ‘Hayata Pembe Bak’ seferberliği ilan ediliyor. Biz de katılıyoruz!

pembe-seferberlik2

Evet, biliyoruz hayat toz pembe değil. Ancak hayatı değerli kılıp daha iyi bir gelecek inşa etmek için endişeleri rafa kaldırmaya ihtiyacımız var.

ModaCruz ekibi olarak biz 1-8 Mart tarihleri arasında pembe konuşup, pembe düşünüp, pembe giyip, pembe hareket edeceğiz. Sesimizi, hayallerimizi, yarınlarla ilgili umutlarımızı mesaj ve videolarımızla #hayatapembebak hashtag’iyle duyuracağız.

Sen de ister pembe bir bere takıp ister pembe bir tişört giyip, ister pembe bir gözlüğün ardından hayata bizimle pozitif bakmak ve milyonlarca kadına umut olmak ister misin? Çünkü, ‘BEN’ olarak ne kadar güçlü olsak da ‘BİZ’ olduğumuzda doğacak gücün çok daha anlamlı sonuçlar doğuracağını biliyoruz.

Kadınlar Günü’nü şimdiden kutluyoruz!

BENZER YAZILAR