SANA AŞKI HİSSETTİRECEK 7 SEKS POZİSYONU

seks-pozisyonu

Bazı belli başlı seksi pozisyonlarının duygusal yakınlaşmayı üst seviyelere çıkardığına hiç şüphe yok. Öyle pozisyonlar var ki, cinselliğin duygusallıkla daha çok derinleştiğini ortaya koyuyor. Göz teması, öpüşme, sarılma ve güven, seksin fiziksel deneyimindeki duygusal tamamlayıcılar.

Aşağıda okuyacağın dokuz seks pozisyonu, çok daha derin ve anlamlı bir seks hayatının kapılarını aralarken sana hiç olmadığın kadar aşık olma güdüsü verecek.

1- ÜSTTESİN 

Partnerin sırt üstü yatarken onun üzerine çıkman özellikle senin için en zevkli anların başlangıcı. Kontrol tamamen senin elinde, şov yapma sırası da! Bu pozisyon sırasında bol bol öpüşmek ve sarılmak mümkün. Onu daha çok hissedeceğini de unutma.

2- TUT BENİ 

Bu pozisyonda partnerinin kucağına düşmüş gibisin. Bacakların tamamiyle onun beline sarılı ve kollarını boynuna dolamışsın. Bu pozisyon, yavaş hareketler gerektiriyor ve ardından tutkulu öpücüklerle romantik kaymaları…

3- SIMSIKI MİSYONER 

Misyoner pozisyonu seksin ilk hali gibi. Yüzünüzün birbirine en yakın olduğu ve vücudunuzun tamamiyle bir olduğu bir pozisyon. Bu pozisyonu daha da duygusal hale getirmek için kalçandan tutmasını ve bacaklarının bedenini tamamen sarmasını sağla.

4- KAŞIK

Hiçbir göz teması olmamasına rağmen, bu seks pozisyonu çok yakın bir vücut teması sağlıyor. Tıpkı misyonerdeki gibi partnerinle vücudun birbirine tamamen kilitlenmiş durumda. Ayrıca bir kadın için en iyi orgazm yollarından biri Kaşık pozisyonudur.

5- ÖZGÜR ELLER

Partneriniz sandalyede otursun ve sen de bacaklarını ayırarak onun üzerine otur. Bu pozisyon da yüz teması sağlayan ve bol öpücüğe ve fısıldamaya davetiye çıkaran bir pozisyon. Üstelik ellerinle her şeyi yapabilirsin, tabii ki o da!

6- LOTUS

‘Lotus’ pozisyonu, çılgın bir duygusal yakınlaşmanın kaynağıdır. Kucağına otur, kolların ve bacakların onu tamamiyle sarmalasın. Yüz yüze olduğun için ona sarılman daha kolay.

7- AYAKTA MİSYONER 

İkiniz de ayakta, 90 derecelik misyoner pozisyonuyla durun. Bedenlerinizin teması oldukça yakın olduğu için süper seksi bir pozisyon.

 

 

BENZER YAZILAR