OYUNCU DEMET ÖZDEMİR’İN GÜZELLİK SIRLARI

garnier-demet-ozdemir

Garnier’nin yeni marka elçisi genç kızların hayranlıkla takip ettiği güzelliği, enerjisi ve sempatikliğiyle beğeni kazanan Demet Özdemir oldu.

Son yılların en çok dikkat çeken ismi olan Demet Özdemir; Garnier’nin yeni marka elçisi olarak katıldığı basın toplantısında Garnier ile iş birliğini ve bu iş birliği çerçevesinde gerçekleşen ilk proje olan anında güzellik için pratik çözüm sunan Garnier BB Krem’i anlattı.

Yükselen kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri çeken Demet Özdemir,basın toplantısında günün her anı ne zaman ihtiyaç duyarsa güzelleşmek için uyguladığı pratik yöntemleri sıraladı.

Lansman esnasında güzellik sırlarını açıklayan Garnier’nin marka elçisi Demet Özdemir: “Günlük hayatımda doğal ama bakımlı görünmeyi tercih ediyorum. Özellikle de işim gereği günün her saati daha özenli görünmemi sağlayacak, anında güzellik sunan bir ürünün hep benimle olmasına dikkat ediyorum. Bu anlamda bir anda ortaya çıkan toplantılar, fotoğraf çekimleri ve buluşmalar için benim de ufak bir sırrım var… Her nereye gidersem gideyim; küçük aynamı, telefonumu, parfümümü, aileme ait bir fotoğrafı ve cüzdanım ile birlikte Garnier BB Krem’imi çantamdan ayırmıyorum.  Yani çantamın vazgeçilmezlerine uzun süre önce Garnier BB Krem de eklendi ve ondan vazgeçemiyorum! Hem de 5 etki bir arada. Oldukça pratik bir ürün. İstediğim an, anında kusursuz görünebiliyorum” dedi.

BENZER YAZILAR