ZUMBATHON’A DAVETLİSİN!

Kanserle Dans Derneği yararına organize edilen Zumbathon, 25 Aralık 2016 Pazar günü saat 14:00-17:00 arası, İzmir‘de gerçekleştiriliyor.  

zumbathon-alsancak

Latin danslarından ilham alınmış bir kardiyo ve dans çalışması olan Zumba, dans ve sporun birleştirildiği eğlenceli bir aktivite. Zumbathon ise, bir yardım etkinliği olarak, katılımcıların eğlenerek ve spor yaparak bağışta bulunmasını amaçlayan bir sosyal sorumluluk projesi. İsminden de tahmin edebileceğin gibi, Zumba ve Marathon kelimelerinin birleştirimesiyle oluşuyor. Normal bir dersten daha uzun sürüyor ve eğlence hız kesmiyor.

Bugün bütün dünyada sürekli olarak düzenlenen, katılımı yüksek bir fitness partisi olan Zumbathon’u deneyimlemek istersen, 25 Aralık Pazar günü saat 14:00-17:00 arası İzmir‘de gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılabilirsin. Üstelik bu organizasyonun çok güzel bir amacı var: Kanser hastalarını ve hasta yakınlarını bilinçlendirmek adına çalışan Kanserle Dans Derneği yararına fon yaratmak. Yaratılan bu fon ile, hasta yakınlarına yasal hakları konusunda bilinçlendirme çalışmaları, hastalara da hayatlarına devam edebilmeleri için gereken destekler sağlanacak. Türkiye, KKTC, Almanya ve Fransa’dan gelecek Zumba eğitmenlerinin desteği ile toplanan tüm gelir derneğe bağışlanacak.

 

Kanserle Dans Derneği hakkında detaylı bilgiyi www.kanserledans.org sitesinde bulabilir; etkinlikle ilgili tüm detayları Facebook’tan takip edebilirsin: https://www.facebook.com/events/1608382762797575/

BENZER YAZILAR