ÇİFT OLARAK ANTRENMAN YAPMANIN İLGİNÇ FAYDASI

Beraber antrenman yapan çiftlerin seks hayatları daha iyi oluyor.

cift egzersiz

 

Düzenli olarak egzersiz yapmanın ne denli faydalı olduğunu bilirsin. Sayısız sağlık faydası sağlamasından ötürü sana sürekli egzersiz yapmanı öneriyoruz. Şimdiyse bu faydalara bir yenisi daha ekleniyor: Seks.

Düzenli egzersiz yaparak kolesterolünü düşürmen ve kardiyovasküler sağlığını geliştirmen, genital bölgedeki kan akışını da iyileştirecektir. Genital bölgedeki kan akışının artması ise, tahrik olduğunda gerçekleşenden çok da farklı değil. Bu bölgedeki kan artışı ne kadar artarsa, duyarlılığın da  o kadar artacaktır. Aynısı partnerinin ereksiyonu için de geçerli tabii…

Aynı zamanda, dayanıklılığının artması da yatakta daha fazla enerjiye sahip olman demek. Bir dakikada tükenip kalmanın hiç de seksi bir şey olmadığı ortada.

Dahası, vücutları şekilli olan birçok insan, orgazmlarının daha güçlü olduğunu söylüyorlar. Hatta daha kolay orgazm olduklarını da belirtiyorlar. Ayrıca, egzersiz sayesinde vücudunu daha fazla seversin ki bu da seksi daha da ateşli hale getirir.

Egzersizin faydalarına devam edelim: Uzun vadede, düzenli egzersiz yapmak seks hormonlarını da ateşleyecektir.

Partnerinle birlikte egzersiz yaptığında ise etkiler daha da artıyor. Birlikte bisiklet sürdükten ya da koştuktan sonra ona sarıldığında, kan akışınız da artmış olduğu için ateşli dakikalar sizi bekliyor olabilir. Hem terlemek de bazen oldukça seksi bir şey. Hepimiz bunun farkındayız. Dahası, kan akışının ve kalp hızının yüksek olduğu bu zamanlarda vücudunun uyanması, hatta vajinanın kayganlaşması bile daha kolay oluyor. Testosteron seviyesinin antrenmandan yarım saat sonra bir hayli yükseldiğini de ekleyelim.

 

 

BENZER YAZILAR