SANA AŞIK OLMAYA BAŞLADIĞININ 5 İŞARETİ

“Acaba bana aşık mı?” diye düşünüyorsan, işte sana birkaç ipucu…

sevgili ask

Erkekler duygularını ifade etme konusunda biraz sıkıntılılar. Nasıl desek, hisleri hakkında bizim kadar rahat konuşamıyorlar. Hislerini dillendiremiyorlar. Biz birisine aşık olduğumuzda ise onu düşünmeden edemiyoruz. Duygularımız, hayatımızın fon müziği tadında. Nereye gitsek aklımızın bir köşesinde, kendiliğinden akıp gitmeye devam ediyorlar. Üstelik biz bu şarkılardan hiç bıkmıyoruz.

Oralarda bir yerlerde, hep çalıyorlardı; dinlemesi de ne güzeldi.

Peki ya erkekler? Keşke onların zihnini bir çırpıda okuyabilsek. Keşke diyoruz; ama o kadar da çaresiz durumda değiliz. Ne hissettiklerini biraz uğraşarak aşağı yukarı anlayabiliriz.

Fakat şöyle bir gerçek de var: Erkekler büyük çoğunlukla zaten hissettiği şeyin tam olarak ne olduğunu kavrayamıyorlar.

Ama umudumuzu kaybedecek miyiz? Hayır. Hala umut var. O sana ne denli hayran olduğunu bir türlü dillendiremese bile, emin ol ki sana bazı sinyaller yolluyordur. Peki bu sinyalleri nasıl anlayabiliriz?

Anlamsız mesajlar atıp duruyor…

Sana ne kadar sıradan mesajlar atıyorsa, o kadar aşka düşmüş demektir. Örneğin sana margarita yudumladığını, ya da sokakta tıpkı seninkine benzer bir kedi gördüğünü yazabilir. Aslında konunun ne kediyle ne de margaritayla hiçbir alakası yok. Onun o an demek istediği, kediye bakınca bile seni hatırladığı… “Keşke yanında olsaydım…Hatta canavar kedin de orada olsaydı. Umurumda bile değil…Sadece sen olsaydın orada, bana yeterdi.”. Tüm söyleyemediği bu işte.

Seni durmadan arıyor…

Bir erkek telefonuna niçin sarılır? Ya işi vardır ya acil bir durum, ya da birilerinin sesini duyası gelmiştir. Eğer çağrı merkezinde çalışmıyorsa, onu ilgilendiren tek şey senin sesin demektir. İşte aşkın gerçek bir kanıtı…

Diğerlerinden gelen mesajlara bakmıyor…

Sen bir mesaj atarsın, hemen ardından ondan bir mesaj gelir. İşler böyle yürüyor değil mi? Mesajlaşmayı bir ihtimal ancak sen kestiğin zaman keser. Peki ya diğer insanlarla mesajlaşmaları? Eğer seninle görüşmeye başladıktan sonra diğer kadınlarla görüşmesini kesiyorsa, aşk tohumları filizlenmeye başlamış demektir.

Senden hayatın her alalında tavsiyeler bekliyor…

“Arkadaşıma doğum gününde nasıl bir hediye alsam; bu gömlek bu pantolonla uydu mu sence?” Aşık olmaya başladığı zaman, sana herhangi bir konuya dair herhangi bir soru yöneltebilir.

“Arkadaşlarım beni darlıyor artık” diye şikayet ediyor…

Hiç kimse onu dostlarından daha iyi tanıyamaz. Öyleyse kulak ver: Eğer son zamanlarda en yakın dostundan darlanmaya başladığını söylüyor ya da benzer konulardan ötürü sızlanıyorsa, elinde harika bir sinyal var demektir. Seninle birlikte olmaya başladıktan sonra hayatında ne değişti, neyin değişmesi lazım diye sorgulamalara dalıyordur.

BENZER YAZILAR