DÜNYANIN EN İYİ PİLATES EKİPMANI BASİ SYSTEMS ARTIK TEŞVİKİYE’DE

Dünyanın en önemli Pilates gurusu Rael Isacowitz’in 40 yıllık deneyimi, mühendis ve endüstriyel tasarımcıların ortak girişimi ile hayata geçirilen BASI Systems®, ilk showroom’unu ve BASI Pilates® sertifikalı eğitmenlerin ders vereceği Pilates stüdyosunu Teşvikiye’de hizmete sundu.

basi 2

BASI Pilates® Teşvikiye, ferah atmosferi ve modern dekorasyonu, Burhan Doğançay, Kemal Seyhan, Murat Germen, Sencer Vardarman gibi ünlü sanatçıların tablo ve eserlerinin yer aldığı çağdaş sanat eserleri ile kapıdan ilk girdiğiniz andan itibaren farkını hissettiriyor. Nişantaşı’nın en güzel sürprizlerinden olan yemyeşil bir arka bahçe manzarasına sahip mekanın Pilates stüdyosu, şehrin kalbindeyken bile sizi şehrin gürültü ve stresinden kilometrelerce uzağa taşıyor.

basi 3

“Ruh ve Beden Gelişimi” söylemi ile Türkiye’de Pilates kültürünü geliştirmeyi amaçlayan stüdyoda, Pilates eğitimi alanında dünya lideri olan BASI Pilates® Akademisi’nin sertifikalı eğitmenler tarafından hafta içi her gün 07:30 – 19:30 saatleri arasında her seviyedeki öğrenciler için özel ders veriliyor. Pilates’e yeni başlayanlardan fizik tedavisi görenlere, profesyonel sporculardan dansçılara kadar uzanan geniş bir yelpazedeki öğrencilere yönelik olarak dersler eğitmenler tarafından ideal postür, kas gelişimi, ağrı idaresi, core stabilizasyonu ve eklem mobilizasyonu gibi kişinin ihtiyacına göre özel olarak tasarlanıyor.

f

 

Mekanın ön bölümünde yer alan showroom alanında ise 21 farklı ülkenin en iyi Pilates stüdyolarında kullanılan ve  dünya liderliğini hedefleyen BASI Systems® ekipmanları sergileniyor.

BENZER YAZILAR