REEBOK ZPUMP FUSION 2.0: HER AYAĞA VE HER KOŞUYA UYUM SAĞLAYAN BENZERSİZ TEKNOLOJİ

Reebok ZPump Fusion 2.0’ın eşsiz teknolojisi, ayak anatomisine hiç olmadığı kadar uyum sağlıyor ve kişiye özel fit sunarak performansı en üst seviyeye taşıyor.

REEBOK

Dünyada bulunan 14 milyar ayağın her biri birbirinden farklıdır. Çoğu ayakkabı standart bir kalıpla tasarlanır ve standart bir fit ile üretilir fakat anatomik olarak standart ayak yapısı yoktur.

Her ayak yapısı birbirinden farklıdır, bu durumda koşu deneyimleri de farklılaşır. ZPump Fusion’ın her ayağa özel fit sunan eşsiz Pump teknolojisi, her koşuya uyum sağlayarak benzersiz koşu deneyimini mümkün kılıyor

ZPump Fusion 2.0, sadece kendine özel üç teknoloji ile ön plana çıkıyor. Birincisi ve en önemlisi dış yüzeyindeki Pump düğmesi sayesinde aktive edilebilen hava kafesi şişerek ayağı sabitliyor ve böylece kişiye özel bir fit sunuyor. Pump düğmesi aktive edildiği zaman şişen hava kafesi, orta ayağın üst ve yan kısımlarını sararak ZPump Fusion’ın alışılmadık bir rahatlıkla her ayağı kavramasını sağlıyor. Havanın geri çıkması için ise topuk kısmının yan tarafında bulunan düğmeye basmak yeterli! Powerframe üst yüzeyi ve karbon köpük orta taban yapısı ZPump Fusion 2.0’ı eşsiz kılan diğer iki önemli teknoloji! Hafif ve dikişsiz yeni Powerframe üst yüzey yapısı ayağı taban platformu üzerinde sabitliyor; her ayağa uyum sağlayarak maksimum konfor ve rahatlık sunuyor. Özel karbon köpük orta taban yapısı yumuşak ve yastıklamalı bir koşu deneyimi sunuyor.

Her ayağa ve her koşuya uyum sağlamak üzere tasarlanmış tek ayakkabı olan ZPump Fusion 2.0, limitleri daha üst seviyelere taşıyor, dayanıklılık ve performansı arttırıyor.

İlkbahar/Yaz 2016 Koşu Koleksiyonu’nda yer alan Reebok ZPump Fusion 2.0, yeni tasarım ve renkleriyle 18 Şubat tarihinden itibaren sizleri Reebok satış noktalarında bekliyor.

Reebok’ın kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine:

http://www.reebok.com/TR/ https://www.facebook.com/ReebokTurkiye

http://twitter.com/reeboktr

http://instagram.com/reeboktr adreslerinden ulaşabilirsiniz.

 

BENZER YAZILAR